Azonnal elvihető Pronar zöldsor gépek: 10% KEDVEZMÉNY, 36 HÓNAP GARANCIA (x)

Agro Napló
A szálastakarmányok betakarításának minősége meghatározza az állattenyésztésünk mennyiségi és minőségi paramétereit, sőt nemcsak gyarapodási, hanem állategészségügyi mutatókban is jelentkezik hatása.

Ezért szükséges a megfelelő termesztéstechnológia részeként a betakarítás gépeit is körültekintően kiválasztanunk. Ebben a témában a PRONAR fűkaszákkal, rendterítőkkel, rendsorolókkal, bálázókkal és bálacsomagolókkal, széles technológiai gépsorral áll a gazdálkodók rendelkezésére.

Tárcsás fűkaszák

A PRONAR PDK220, PDT260, PDT300, PDT340 hátsó függesztésű tárcsás fűkaszák alapját a gerendelybe épített merevítő profillal ellátott PRONAR vágószerkezet alkotja.A cserélhető koptatóbetét és a kiegészítő csúszótalpak edzett kopásálló bóracélból készültek. A PRONAR tárcsák ergonomikus és innovatív alakja alacsony vágási ellenállást és kisebb teljesítményigényt tesz lehetővé a vágóegység teljes szélességében. A PRONAR tárcsás fűkaszák további előnye a két golyóscsapággyal történő stabil tárcsarögzítés a kiváló minőségű fogaskerekekkel kiegészítve, amely csökkenti a zajt és lehetővé teszi a kések gyors cseréjét.

>> Tovább ajánlatunkra

A PRONAR PDK220 fűkaszáknál standard felfüggesztést alkalmaznak. A PRONAR PDT260, PDT300, PDT340 fűkaszák központi felfüggesztéssel vannak ellátva, amely kiváló talajkövetést biztosít. A három fokozatú állítórendszer tartórugói – 70, 80 és 90 kg – (a talajtípustól függően: tőzegestől a kötött száraz talajig) lehetővé teszik a fűkasza nyomásának állítását. A széles határok között változtatható dőlésszög (-16° – +11°) lehetővé teszi az egyenetlen és lejtős területeken történő munkavégzést. Három szállítási pozíció különbözteti meg a többi fűkaszától. A PRONAR fűkaszákra szerelt SZÁRSÉRTŐ gyorsítja a száradást, ami révén időt és üzemanyagköltséget takaríthat meg. SZÁRSÉRTŐ használatakor a vágással egy időben a fű puhítása is megtörténik, ezért a száradása gyorsabb.

A szársértővel ellátott PRONAR PDT260C és PDT300C hátsó függesztett tárcsás fűkaszák modern anyagok és technológiák felhasználásával készültek,erőteljes könnyű szerkezet jellemzi. A PRONAR fűkaszákra szerelt KONDICIONÁLÓ gyorsítja a száradást, ami révén időt és üzemanyagköltséget takaríthat meg.

A PRONAR PDD830 kétoldalas tárcsás fűkasza, amely kiváló választás a nagy fűterülettel rendelkező gazdák számára. Kiválóan helyettesíti a drága önjáró kaszálógépeket. A fűkasza-kombinációk két darab 3 méter széles, hátulra függeszthető, tartókeretre rögzített tárcsás fűkaszából állnak (bal és jobb). 8,3 m-es munkaszélesség is elérhető a 3 m munkaszélességű, első függesztésű Pronar PDF300 frontkaszával való kombinálásával.

 

A szálastakarmány betakarításra megfelelő teljes gépsorok állnak a gazdálkodók rendelkezésére, a kiválasztásnál figyelembe kell venni a rendelkezésre álló géppark adottságait, a termőterületi arányokat és az egyéb növények (pl. kukoricaszár, repceszalma) betakarítási igényeit is.

 

www.dorker.hu

webshop.dorker.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?