Biztos kezekben a McCormick Magyarországon – gépértékesítés, szervizszolgáltatás és alkatrészellátás az Agro-Tipp Kft-nél (x)

Agro Napló
Biztos kezekbe került a McCormick traktorok forgalmazása Magyarországon. 2021. december 1-jén a tolnai székhellyel rendelkező Agro-Tipp Kft. kötött szerződést az ArgoTractors-szal, a McCormick traktorok gyártójával. Az együttműködés a gépforgalmazást, a régi és új típusok (vagy modellek) alkatrészellátását és a teljes körű garanciális illetve garancián túli szervizelést  és javítást foglalja magába.

Ismét megbízható és stabil pénzügyi háttérrel rendelkező gépkereskedő partnerrel dolgozhat az Argo Tractors Magyarországon, így a McCormick traktorok kedvelői és rajongói számára újra elérhetőek lesznek a márka legújabb modelljei az Agro-Tipp Kft. értékesítési hálózatán keresztül. A McCormick traktorflotta modellválasztéka 2020-ban és 2021-ben teljes mértékben megújult. Az első 20 db traktor 2022 első felében érkezik Tolnára, így a nyertes pályázatokkal rendelkező termelők és gazdaságok már tervezhetik beruházásukat a számos innovációval rendelkező, új McCormick traktorokkal.

A már szolgálatban lévő McCormick traktorok tulajdonosai számára jó hír, hogy a 25 éves múlttal rendelkező Agro-Tipp No. 1. Kft-hez fordulhatnak a jövőben alkatrészigényükkel és szervizzel, javítással kapcsolatos kérdéseikkel. A Tolnán működő vállalat kiemelt figyelmet fordít az alkatrészellátás pontosságára, gyorsaságára és megbízhatóságára. A szervizszolgáltatás terén már bizonyított csapat veszi át a McCormick traktorok garanciális és garancia időn túli javítását és karbantartását.

„Hosszú évek óta stabil pénzügyi háttérrel rendelkező gépkereskedőként működünk a hazai piacon. A piaci lehetőségeket megvizsgálva erőgépkínálatunkat egy kiváló ár-érték arányú márkával, a McCormick traktorokkal bővítettük 2021. decemberében. Bízunk benne, hogy országszerte stabil partneri körünket így a McCormick tulajdonosok táborával tudjuk bővíteni az Agro-Tipp Kft.-től megszokott kedvező árszínvonalon, széles választékkal, gyors és megbízható alkatrészellátással és hozzáértő szakszervizzel.” – mondta Rikkert Zsolt, az Agro-Tipp Kft. ügyvezetője.

„Ennek érdekében jelentős bővítéseket teszünk 2022-ben tolnai telephelyünkön. Tolnai telephelyi szervizünket az elmúlt évek során kinőttük, ezért egy 1000 m2 alapterületű korszerű szervizépületet építünk, mely egyidejűleg legalább 10 db CASE-IH MAGNUM traktor, vagy 10 db kombájn befogadására lesz alkalmas. Az építkezést 2022-ben mindenképpen meg akarjuk kezdeni, a befejezés valószínűleg át fog húzódni 2023-re.”

Az Agro-Tipp No. 1. Kft-ről:

Az Agro-Tipp Kft. 1996-ban alakult. 2011-ig kizárólag mezőgazdasági gépalkatrész forgalmazással foglalkozott. 2010-ben készült el Tolnán a 6-os számú főút melletti telephel. A használatba vételét követően a cég azonnal megkezdte CNH Industrial két traktormárkájának forgalmazását, valamint az ehhez kapcsolódó, minden igényt kielégítő, teljes körű szerviztevékenységet és alkatrészellátást. Az Agro-Tipp No. 1. Kft. a magyar géppiac stabil pénzügyi hátterű független gépkereskedő cége, melynek erőssége, hogy számottevő mennyiségű, készleten lévő traktort kínál a magyar termelők számára, ezenkívül gyári rendelésből is ki tudja szolgálni az egyedi igényeket. Az új traktorok értékesítését követő garanciális és garancián túli karbantartási és javítási feladatokat a legfrissebb gyári információk birtokában látják el. Szakképzett szerelőik hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek az erőgépek javításának terén. 2014 óta számos hazai termelő permetezési módszerét modernizálták a Mazzotti önjáró permetezőkkel, melyek modern, önjáró technológiát kínálnak egyedülálló ár/érték aránnyal kisgazdaságok számára is, akár 280 cm-es hasmagassággal.
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?