Napokon belül megnyitja kapuit a 40. AGROmashEXPO (x)

Agro Napló
2022. január 26-29. között közel 200 kiállító várja a látogatókat 4 pavilonban az AGROmashEXPO-n, Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Kiemelt programok

A kerek évfordulóra számos színvonalas szakmai programmal, látványossággal készülnek kiállítóink. A Fórum színpadon (G pavilon) már a nyitónapon szó lesz a klímaváltozás okozta hatásokról a növénytermesztésben, továbbá alternatív tápanyaggazdálkodási lehetőségekről is, valamint kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt a látogatók a III. Országos szemlekörök kapcsán az AGRO.bio Hungary Kft. szervezésében.

A kiállítás második napján a Gabonatermesztők Országos Szövetsége tartja meg a már hagyománnyá vált Szántóföldi szakmai napját a Fórum színpadon.

Január 28-án pénteken az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről tudhatnak meg többet az érdeklődők az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet jóvoltából. A mezőgazdasági támogatási lehetőségek ismertetéséről a Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fórum szakértő vendégei gondoskodnak.

Űrkutatás az agráriumban

Kiemelt figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázis-standja, ahol az agrárium űrtechnológiáit, valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók. A rendezvényen 2022. január 26-án tiszteletét teszi Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is. Kiállításra kerül a standon továbbá a SOYUZ-35 űrkapszula vagy más néven landoló egység, mellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe.

NAK TechLab

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, ami a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. A program célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján most három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét
online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

REGISZTRÁLOK!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális kiállításra is! Az online platformon amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, a Fórum színpad programjait is visszanézheti.

További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!

Együttműködő szakmai partnereink:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?