Az AXIÁL bajai telephelye „A legjobb szervizműhely” díjat vette át (x)

Agro Napló
Az AGRARTECHNIK német szaklap Service Award elnevezésű versenye több mint 20 éve nemzetközi szinten támogatja a mezőgazdasági technikával foglalkozó vállalatokat folyamataik, stratégiák továbbfejlesztésében. Az évfordulót kihasználva a szervezők megújították a koncepciót, melyhez alkalmazkodva az AXIÁL Kft. ismét nevezett és nyert is a versenyen.
 A szűkkörű díjátadó résztvevői

Magyarország egyik meghatározó mezőgazdaságigép-kereskedője 2007 óta valamennyi telephelyét indította a versenyben, melyek közül nyert már díjat: Székesfehérvár (2007), Baja (2008), Pécs (2009), Szekszárd (2010), Nyíregyháza (2011), Csorna (2013), Zalaegerszeg (2014), Debrecen (2015), Szolnok (2016), Üllő (2017), Dombóvár (2018) és Békéscsaba (2019).

Ugyanakkor az elmúlt esztendőben az AGRARTECHNIK Service Award jelentős átalakításon ment keresztül annak érdekében, hogy a kis- és nagykereskedők számára kiegyensúlyozott részvételi lehetőséget kínáljon.

Az egyik legfontosabb újítás a korábbi évekhez képest a kategóriákra való felosztás, melyek a következők: „A legjobb szervizműhely”, „A legjobb értékesítő”, „A leginkább ügyfélbarát”, „A legjobb személyzeti menedzsment”, „A jövő legjobb szakértője” és „Innovációs díj”.

Az AXIÁL Kft. az AGRARTECHNIK Service Award 2020. évi versenyén központi telephelyével, Bajával indult és idén márciusban értesítették az örömteli hírről, hogy elnyerte a „A legjobb szervizműhely” címet. A koronavírus-járvány miatt a nagyszabású ünnepélyes díjátadóra sajnos nem nyílt mód a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU), ezt 2021. szeptember 14-én pótolták szűk körben az AXIÁL Kft. telephelyén.

A díjat az AGRARTECHNIK Service Award képviseletében Stefan Doseth adta át az AXIÁL Kft. delegációjának, melynek tagjai Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető, Mezőfi Gábor vevőszolgálat-igazgató, Torgyik Attila szervizüzletág-igazgató, Rittgasszer Péter szervizüzletág-igazgatóhelyettes, Csáki-Felső Sándor ügyfélkapcsolati vezető és Polyák Tamás minőségirányítási igazgató volt.

 A legjobb szervizműhely díj

Polyák Tamás a díjátadó kapcsán elmondta, büszkeséggel tölti el, hogy a megváltozott versenyhelyzetben sikerült az AXIÁL székhelyét adó bajai telephelynek ezt a jelentős elismerést elnyernie. A 2021-es megmérettetésen is indul a vállalat, ehhez a határidőnek megfelelően nemrégiben minden szükséges dokumentumot benyújtottak. Majd hozzátette, hogy az alaposabb, számos részletre kiterjedő elemzés kihívás elé állít minden résztvevőt, de a 2020. évi „A legjobb szervizműhely” díj pozitív visszajelzés számukra. Az új kritériumrendszert nem befolyásolják a szubjektív benyomások, tényadatokra épül és egy független bírálóbizottság dönt az eredményről. Nincsenek nemzeti kategóriák, minden nevező egy mezőnyben szerepel, és összesen hét kategóriában hirdetnek győztest.

A szűkkörű díjátadó résztvevői

A díj odaítélésénél szempont volt a kiemelkedőnek talált elektronikai, diagnosztikai- és tesztberendezések megléte és alkalmazása, a javítás előtti és utáni ügyfélorientált viselkedés, a mobil szervizszerelői tevékenység, a mobil szervizszerelők autóinak felszereltsége, a szervizműhelyek kialakítása és felszereltsége, valamint a magas rendelkezésre állás.

A 2020. évi verseny további díjazottjai:

  • BayWa AG (Traunstein telephely) – Összesített győztes,
  • Fischer Landmaschinen GmbH (Niederkirchen telephely) - A legjobb értékesítő,
  • Heinrich Moerschen GmbH & Co. KG (Tönisvorst telephely) - A leginkább ügyfélbarát,
  • Eggers Landmaschinen GmbH & Co. KG (Ebstorf telephely) - A legjobb személyzeti menedzsment,
  • CLAAS Weser Ems GmbH (Molbergen telephely) - A jövő legjobb szakértője,
  • Eggers Landmaschinen GmbH & Co. KG (Ebstorf telephely) és a Garage Mischel s.à.r.l. - Innovációs díj.
Fotó: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser, AXIÁL Kft.
Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser, AXIÁL Kft.   Az AXIÁL Kft. Az 1991-ben alapított AXIÁL Kft. az egyik vezető mezőgazdaságigép-kereskedelemmel foglalkozó vállalat Magyarországon. A cég tevékenységi köre kiterjed mezőgazdasági-, építőipari- és anyagmozgatógépek, valamint az ezekhez használható munkagépek és eszközök értékesítésére. A családi tulajdonban lévő magyar vállalat 19 hazai telephellyel rendelkezik, központja Baján van. Az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozik a 2001-ben alakult MANAX Kft, valamint 2007-ben létrejött az Axiál Financial Services Kft. is. A cégcsoport kínálatában tevékenységeihez köthetően olyan értéknövelt szolgáltatások találhatók meg, mint például szervizhálózat-üzemeltetés, használtgép- és alkatrészkereskedelem, gépbérleti-, finanszírozási-, valamint precíziós gazdálkodási megoldások. A vállalatnak a szomszédos régiókban is van érdekeltsége leányvállalatai, a szlovák HRIADEL' és a román MUNAX cégek révén.
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?