2024. április 29. hétfő Péter

Kedvezményes AGROmashEXPO-belépő váltható januárban!

Agro Napló
Magyarország legrangosabb agrár-szakkiállítása új időpontban, megújult helyszínnel és kedvezményes jeggyel várja a szakembereket 2021. március 3–6. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállításra már december közepe óta váltható belépőjegy, mely ráadásul a 2021-es különleges évre való tekintettel, a regisztrálóknak csupán 1000 forintot jelent.

A szervezők ezzel szeretnék megkönnyíteni a szakembereknek a látogatást. A kedvezmény ugyanakkor már csak rövid ideig, egész pontosan január 31-ig tart, így érdemes minél hamarabb ellátogatni a www.agromashexpo.hu weboldalra. Már csak azért is, mert az elővételes jeggyel érintésmentesen lehet belépni a kiállításra, és elkerülhető vele a pénztáraknál történő hosszas sorban állás.

A 2021-es AGROmashEXPO-ra már most több mint 140 kiállító jelezte részvételi szándékát. A mezőgazdasági gépek, az input, a logisztika, az agrárelektronika, a méréstechnika, digitalizáció és automatizáció termékei és szolgáltatásai mellett a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázatnak köszönhetően a legfrissebb innovációk is megtalálhatók lesznek a Hungexpo megújult és vadonatúj pavilonjaiban.

A piaci újdonságok megismerése és az üzletkötés mellett az AGROmashEXPO a tudás- és tapasztalatmegosztás fontos fóruma is. Ennek szellemében a szakembereket ismét gazdag szakmai programkínálat várja mind a színpadon, mind a konferenciatermekben. A kiállítás részletes programja egyelőre kialakítás alatt áll, de érdemes rendszeresen ellátogatni a rendezvény weboldalára a legfrissebb információkért.

A kiállítás szervezői mindezek mellett dolgoznak a lehető legbiztonságosabb kiállítási feltételek megteremtésén is. Annak érdekében, hogy minimalizálják az egészségügyi kockázatokat a kiállításon létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszk viseléséig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti.

A szabálykönyv részletes tartalma, csakúgy, mint a jegyvásárlás vagy a folyamatosan frissülő programkínálat megtalálható a www.agromashexpo.hu weboldalon.

A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnerei pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. (x)
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

Három éve gyenge a gyümölcstermés

Három éve gyenge a gyümölcstermés

Az idei évben is gyenge gyümölcstermés várható, így ez már a harmadik ilyen év – mondta a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács...

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Január 24-én, pénteken tartották meg a Mezőgépgyártásunk sikeres korszakai és jövőbeni esélyei című konferenciát az AGROmashEXPO rendezvényen. A Gépip...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!