Elindult a jegyvásárlás a 2021-es AGROmashEXPO-ra! (x)

Agro Napló
A jelenlegi helyzet miatt új időpontban megrendezésre kerülő szakkiállítás szervezői egy új, kedvezményes jegyet vezettek be a különleges helyzetre való tekintettel.

Március 3-6. között, hazánk legrangosabb agrár szakkiállítására látogatók már most biztosan több mint 140 cég termékeit és szolgáltatásait tekinthetik meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ megújult és teljesen új pavilonjaiban.

A kiállítók a korábbi években megszokott módon ismét felvonultatják a legújabb fejlesztéseiket és agráripari megoldásaikat a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázatnak köszönhetően. Ezen legutóbb két nagydíjat és négy különdíjat osztott ki a szakmai zsűri digitalizáció, gépesítés és input/szolgáltatás kategóriában.

A kiállítás négy napja alatt ismét középpontba kerülnek a szakmai programok és beszélgetések, hiszen az AGROmashEXPO immáron a 39. alkalommal a tudás- és tapasztalatmegosztás, a kapcsolatépítés és az üzletkötés fontos fóruma.

A 2021-es agrár szakkiállításra már elérhetők a belépők a www.agromashexpo.hu weboldalon. Az elővételes jegy nagy előnye, hogy érintésmentes, és a pénztáraknál történő hosszas sorban állás nélküli belépést biztosít. Ráadásul a jelenlegi körülményekre való tekintettel a szervezők létrehoztak egy elővételes jegyet, melyet január 31-ig 1.000 forintért vásárolhatnak meg a látogatók, egy gyors regisztrációt követően. Ennek célja, megkönnyítsék a részvételi lehetőséget minden szakember számára, de így az ünnepek közeledtével akár tökéletes karácsonyi ajándék is lehet mezőgazdász ismerősöknek, rokonoknak.

A kiállítás szervezői dolgoznak a lehető legbiztonságosabb kiállítási feltételek megteremtésén. Annak érdekében, hogy minimalizálják az egészségügyi kockázatokat a kiállításon létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszk viseléséig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti. A szabálykönyv részletes tartalma megtalálható a AGROmashEXPO weboldalán.

Bővebb információkért a kiállításról látogasson el a www.agromashexpo.hu oldalra. A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnerei pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?