CHH MŰSZAKI KFT BEMUTATJA: Így bővülünk mi… (x)

Agro Napló
A Győri Ipari Park a hazai autóipar fellegvára, az itt letelepült kb. 110 cég között a mi cégünk, a CHH Műszaki KFT, üdítő kivételként a mezőgazdaság és az élelmiszeripar tevékenységét szolgálja.
Új gyártócsarnok és lézervágó gép a CHH Műszaki KFT-nél

Az innovatív légkör nem csak az Ipari Park infrastruktúrájának, de a telephelyünk kialakításának is köszönhető.

A 2014-ben használatba vett iroda, gyártócsarnok, raktár, tesztlabor épület együttest 2020 év I. negyedévében bővítettük, a gyártócsarnok alapterületét 60%-kal megnövelve, újabb 736 m2 áll rendelkezésünkre.

A csarnokrész építésével egyidőben vagyonvédelmi kamerarendszert telepítettünk, mely a megnövekedett áruforgalom és készletérték őrzését hivatott biztosítani. A fedett külső tárolórész eléri a 950 m2-t. A készletgazdálkodást a vonalkódos raktári szoftver és leolvasó készülék segíti.

A telephely eddig is használt megújuló energiát a biomassza tüzelésű fűtési rendszer és a napkollektor révén, de most újabb lépést tettünk a környezetvédelem érdekében. A csaknem 50 KWh villamos energia előállítására képes napelem park a tetőn összegyűjti a napsugárzás hőjét, melyet villamos energiává alakítva a telepített gépek hasznosítanak.

A legkorszerűbb lemezmegmunkáló technológiát választottuk a gyártástechnológia fejlesztés elképzeléseinkhez. A svájci licenc alapján gyártott Bystronic fiber lézervágó gép beüzemelésével sokkal hatékonyabban és pontosabban végezzük a vágási műveleteket.

Büszkék vagyunk rá, hogy a magfeldolgozó technológiák értékesítése mellett egyre magasabb színvonalon gyártunk. A hozzánk látogatóknak szívesen megmutatjuk: 

  • milyen módon készülnek az egyedi igényekhez tervezett gyártmányaink,
  • milyen felfogásban végezzük a helyszíni kivitelezési tevékenységünket,
  • mit jelent számunkra az „after sales” szolgáltatás gyárkapun belül és azon túl,
  • milyen felkészültek vagyunk alkatrész fronton.

A GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01361 pályázat sikeres megvalósításával mind a versenytársaink, mind a megrendelőink és mind a saját dolgozóink előtt versenyképességünket bizonyítjuk.

További képek: www.chh.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Kezdődik a letenyei piacfejlesztés

Kezdődik a letenyei piacfejlesztés

Fedett termelői piac, valamint egy hűtőház kialakítását kezdték meg Letenyén, közel 236 millió forintos beruházással – tájékoztatta a város önkormányz...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?