2024. október 23. szerda Gyöngyi

Együttműködés jött létre október közepén az osztrák Pöttinger és a szolnoki Magtár Kft. között (x)

Agro Napló
A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével.

A vállalat alapítása óta minőségi termékeket forgalmaz, és biztos háttérszolgáltatást nyújt. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány betakarítás technika területén, most Magyarországon a Magtár Kft. képviseletében az eddigieknél sokkal erőteljesebben jelen lesz. A cég mindig az értékteremtő, megbízható, sikeres partnerségeket kereste. Így jött létre ez az együttműködés a két vállalat között. A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja. 

A legújabb innovációt jelentő, 12 szabadalmi megoldást tartalmazó PÖTTINGER IMPRESS körbálázót 2019. január 23-26. között, személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standján az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.

  

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Pöttinger: short & sharp

Pöttinger: short & sharp

When harvesting grass silage, every farm manager wants to obtain the highest possible forage quality to increase profits. Agricultural machinery manuf...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?