Megjelent új online kiadványunk!

Agro Napló

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO – AgrárgépShow, melyet 2018-ban január 24–27. között rendeznek meg.

Az Agro Napló szerkesztősége a kiállítás újdonságaira fókuszáló online szakmai magazint állított össze, amelyben kategóriánként mutatja be az innovációkat.

Kiadványunk egyedülállóan széles terjesztési körrel rendelkezik. Az AGROmashEXPO – AgrárgépShow kiállítás szervezője, a Hungexpo Zrt. felfigyelt az ötletre és partner lett a kiadvány terjesztésében, hiszen új elemként, már a kiállításra való regisztráláskor eljuttatja magazinunkat a látogatókhoz. A Hungexpo mellett a kiadvány terjesztésében partnerünk a NAK, a GOSZ, az AGRYA, a MEGFOSZ és a MEGOSZ is.

A szervezetek partnerlistáira való kiküldésen túl a nak.hu portálon, a NAK és az AGRYA Facebook-oldalán is megjelent a kiadvány.

A kiadvány ITT érhető el

Lapozható verzió megtekintése

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Három éve gyenge a gyümölcstermés

Három éve gyenge a gyümölcstermés

Az idei évben is gyenge gyümölcstermés várható, így ez már a harmadik ilyen év – mondta a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács...

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Január 24-én, pénteken tartották meg a Mezőgépgyártásunk sikeres korszakai és jövőbeni esélyei című konferenciát az AGROmashEXPO rendezvényen. A Gépip...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!