2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Finisben a MezőgépÉSZek verseny!

Agro Napló
Újdonságok az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n című kiadványunk az országos középiskolás vetélkedő olvasmánylistájára is felkerült. Az Agro Napló és MEGFOSZ által szervezett, az FM által támogatott versenyben részt vevő 21 iskola közel 200 diákja már elkezdte kitölteni azt az online tesztet, amelynek megoldásában a kiadvány elolvasása is sokat segíthet.

Pillanatkép a 2017-es döntőről

A csapatok közül a legjobb hat kerül be az élő országos döntőbe, aki pedig ott is a legjobbnak bizonyul, négy napos németországi tanulmányutat nyer a Fendt és a John Deere gyárak meglátogatásával, de a további helyezettekre is értékes élményszerű nyeremények várnak. Nem csoda, hogy ekkora elánnal vetették bele magukat a játékba a diákok. Kövesse a verseny eseményeit a MezőgépÉSZek Facebook-csoportunkban: www.facebook.com/groups/mezogepeszek.

További részletek a vetélkedőről itt: www.mezogepeszek.hu

A MezőgépÉSZek 2018. vetélkedő döntőjét január 25-én 13 órakor rendezzük az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n, a Hungexpo K pavilonjában, amelyre ezúton is szeretettel meghívjuk!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Felértékelődik a biomassza szerepe

Felértékelődik a biomassza szerepe

A biomassza hasznosításának távlati lehetőségeiről és különösen a közép- és kelet- európai országok adottságairól és kihívásairól szólt a magyar és a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!