Agritechnica 2017 – A szálastakarmány-betakarító gépsor újdonságai a CLAAS-tól (x)

Agro Napló
Novemberben újra Agritechnica kiállítás. A CLAAS német gépgyártó óriás július elején nemzetközi sajtótájékoztatón engedett bepillantást újdonságaiba Herzebrock-Clarholzban, melyre az Agro Napló is meghívást kapott. Összefoglalónk harmadik részében a szálastakarmány-betakarító gépsor újdonságait mutatjuk be.

A kaszaspecialista CLAAS bemutatja a dobos kaszák új generációját

Elismert sorozat új technológiával

A világszerte elismert tárcsás kaszák mellett a gazdák a dobos kaszákat is soha nem látott mértékben elkezdték keresni, különösen nehéz feladatokra. A CLAAS a CORTO sorozat robusztus front- és hátsó kaszáit teljesen átdolgozta, és az új dobos kaszákkal olyan technológiai innovációkat nyújt, melyek még nagyon nehéz körülmények között is meggyőző teljesítményt, kényelmet és hosszú élettartamot garantálnak, és melyek speciálisan a saját gépekkel dolgozó üzemek számára lehetnek nagyon érdekesek.

Olvassa tovább >>

A CLAAS rendképző-kínálatát négy újabb LINER modellel egészítette ki

A széles a mérték

Az új két forgórészes rendképzővel, a LINER 1700 TWIN, LINER 1800 TWIN és LINER 1900, illetve az egy forgórészes LINER 320 modellel a CLAAS kiegészítette rendképző-kínálatát, és a számos technikai innovációnak köszönhetően minden igényre a megfelelő gépet tudja kínálni.

Olvassa tovább >>

A CLAAS bemutatja az új VOLTO 45, 55 és 65 rendterítő modelljeit

Kompakt, értékes és megbízható

A CLAAS az elismert VOLTO sorozat legkisebb modelljeit teljesen átdolgozta. A három új modell a VOLTO 45, 55 és 65 az új dizájn mellett a számtalan technológiai innovációval tűnnek ki, többek között az elismert MAX SPREAD terményáram-koncepcióval, és a karbantartásmentes PERMALINK meghajtással.

Olvassa tovább >>

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?