Agritechnica 2017 – Traktoros újdonságok a CLAAS-tól (x)

Agro Napló
Novemberben újra Agritechnica kiállítás. A CLAAS német gépgyártó óriás július elején nemzetközi sajtótájékoztatón engedett bepillantást újdonságaiba Herzebrock-Clarholzban, melyre az Agro Napló is meghívást kapott. Összefoglalónk első részében a traktoros újdonságokat mutatjuk be.

A CLAAS bemutatja az AXION 900 nagytraktorok új generációját

Több erő, nagyobb felszereltség, nagyobb komfort

A 2011-ben bemutatott CLAAS AXION 900, bérvállalkozóknak és nagygazdaságoknak ajánlott nagytraktor-sorozat a piacon hamar megalapozta ismertségét. Használói a gép jó tulajdonságai közül leginkább jelentős vonóerejét, a motor és a hajtómű tökéletes együtt dolgozását, magas komfortját és kedvező üzemanyag-felhasználását értékelik nagyra. Most a CLAAS bemutatja az AXION 900 sorozat új generációját, amely folyamatos továbbfejlesztés eredménye, és számtalan új funkciót kínál. Ilyenek többek között például az alacsony fordulatszám-koncepciójú, még erősebb motorok, a tovább optimalizált CMATIC hajtómű, az új érintőképernyős CEBIS terminál és CMOTION multifunkciós menetkar, valamint a CIS+ felszereltség multifunkciós kartámasszal.

Olvassa tovább >>

A CLAAS bemutatja az ARION 500 és 600 sorozat új generációját

Összkerék-meghajtású traktorok szántáshoz, rakodáshoz és szállításhoz

Az ARION 500 és 600 traktorokkal a CLAAS sokoldalú nagyon kényelmes traktorokat kínál talajmunkákhoz, szálastakarmány-betakarításhoz, de szállítási vagy homlokrakodós munkákhoz is. A CLAAS most az elismert sorozat új generációját mutatja be kibővített felszereltségekkel, szélesebb motorkínálattal és számtalan új funkcióval. Többek között ezek közé tartozik a CIS+ felszereltség, az új CEBIS terminál, a továbbfejlesztett HEXASHIFT és CMATIC hajtómű funkciók, illetve a CLAAS által újonnan kifejlesztett PROACTIV rugózott első híd.

Olvassa tovább >>

Az új CEBIS generáció érintőképernyővel és kiegészítő funkciókkal

Magától érthető kezelés, nagy kényelem

Az elismert CIS alapfelszereltség mellett a CLAAS a jövőben a nagyon kényelmes CEBIS felszereltség új generációját kínálja. Az új CEBIS először az új AXION 900 és az ARION 500 és 600 sorozatokhoz lesz elérhető. Az új CEBIS felszereltség többek között a teljesen új, és különösen nagy felbontású CEBIS terminált tartalmazza 12 colos érintőképernyővel.

Olvassa tovább >>

Új CIS+ felszereltség az AXION 900 és ARION 600/500 modellekhez 

Egyszerű kezelés, nagyobb kényelem

A CIS+-szal a CLAAS az ismert és jól bevált CIS alapfelszereltség és a magasabb kényelmi fokozatott biztosító CEBIS mellett egy újabb felszereltségi változatot kínál. Az új CIS+ leginkább azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik kiegészítő elektronikai funkciókkal még kényelmesebben és hatékonyabban akarnak dolgozni, de nincs szükségük a szintén megújult CEBIS változat minden funkciójára. A CIS+ először az új AXION 900 és ARION 600-500 traktorsorozatokhoz lesz elérhető.

Olvassa tovább >>

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!