90 millió euró a jövőért (x)

Agro Napló
A Deutz-Fahr több, mint 100 éve a megbízható, innovatív, német traktortechnológiára alapul és erre alapozva hozta létre a világszerte sikeres márkát. A folyamatos fejlesztés közben az SDF Csoport most további támadást indít a márka imidzsének erősítésére.

 

Deutz-Fahr Land néven Európa legmodernebb traktorgyárát építették meg a Duna mellett, a bajorországi Lauingenben. Itt készülnek a Deutz-Fahr 6-os, 7-es és 9-es szériás 130-340 lóerő teljesítményű erőgépei, továbbá a 350–440 LE-s teljesítménytartományt felölelő 11-es sorozatot a tervek szerint a jövő évtől szintén itt gyártják majd.

A Deutz-Fahr Land kiemelkedő fontosságot és gazdasági befolyást biztosít a régiónak, ami Lauingent a világ előtt egy olyan helyként mutatja be, ahol jó lakni és dolgozni, magas életszínvonallal és munkával, jó munkakörülményekkel. A Deutz-Fahr Land mindenekelőtt egy szimbólum, ami nem csak a márka nagy múltjával és sikeres jelenével dicsekedhet, hanem világszerte fantasztikus jövőbeli kilátásokkal rendelkezik, mint egy megbízható partner az elismert, innovatív, német traktortechnológiával.

DEUTZ-FAHR ARÉNA

Újabb lépés a jövőbe – MADE IN GERMANY

Az új Deutz-Fahr Aréna a legkorszerűbb látogató- és oktatási központ, 3800 m2 alapterülettel egy közvetlenül az új összeszerelő üzemre néző területen. Az új Deutz-Fahr Aréna építése 2016 májusában kezdődött, és 10 hónap alatt befejeződött.

Az egész komplexum belső tere 38.000 m3. A kétszintes épületben található egy traktor bemutatóterem, egy nagy próbapálya, Deutz-Fahr múzeum, mozi és márkabolt, konferencia- és oktatótermek, valamint egy 120 személyes cafeteria.

A látogatók itt mindent megtalálhatnak a csúcstechnológiás német traktormárkáról, az egyes modelleket testközelből megnézhetik és ki is próbálhatják. Az épületnek nemcsak szórakoztató funkciója van, hiszen egyfajta tréningközpontként is szolgál a szervizes és értékesítő kollégák számára. Az évi 10 ezer „külső” látogató mellett 3000 munkatárs továbbképzése is itt zajlik majd.

„A Deutz-Fahr Aréna kinézete tökéletesen illeszkedik az új traktorgyáréhoz. Mindkét épület kiválóan képviseli a Deutz-Fahr márka lényegét – csúcstechnika Németországban gyártva” mondja Rainer Morgenstern, a Deutz-Fahr igazgatóság németországi szóvivője. „Ezenkívül sok új lehetőség nyílt meg az új infrastruktúrának, prezentációs- és konferenciatechnológiának, illetve a gasztronómiai kínálatnak köszönhetően. A jövőben több mint 10.000 látogatót tudunk fogadni, és 3.000 viszonteladót oktatni évente csúcstechnológiás eszközökkel. A látogatók megnézhetik a gyártási folyamatokat, vezethetik a kiszemelt traktorokat. Ezzel is azt akarjuk megmutatni a végfelhasználóknak, hogy nem egy lélektelen óriáscég vagyunk, hanem egy családi vállalkozás, akikhez közelebb kerülhetnek. Mivel a traktor üzletágban az eladások egyesével vagy legalábbis kis mennyiségekben történnek, ezért is nagyon fontosnak tartjuk a megfelelő kommunikációt a gyártó, a forgalmazók és az ügyfél között.”

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!