CASE IH: töretlen a fejlődés az AGRO-BÉKÉS Kft-nél (x)

Agro Napló
A CASE IH értékelte az AGRO-BÉKÉS Kft. fejlődését, és megerősítette a márka hazai képviseletének pozícióját. A január 1-től egyedüli hivatalos forgalmazóként jelenlévő AGRO-BÉKÉS Kft. végzi el a hazai CASE IH gépek garanciális szervizszolgáltatását, melynek zökkenőmentességéhez és hatékonyságához megvalósult és folyamatban lévő személyi és infrastrukturális fejlesztések kapcsolódnak.

„Elégedetten figyeljük és segítjük az AGRO-BÉKÉS Kft. munkáját az évek óta történő szorgalmas fejlődésben. Magyarországon is, mint a világ minden másik országában többlépcsős viszonteladói megfelelőségi rendszerben értékeljük viszonteladóinkat, ahol az AGRO-BÉKÉS Kft. évek óta kiválóan teljesít. Emellett megbízhatóan képviseli a CASE IH gépek kereskedelmi és vevőszolgálati tevékenységét, így megerősítjük, támogatjuk és megvédjük egyedüli pozícióját a magyar piacon” – mondta el Harald Boitllehner, a CASE IH közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója.

„Továbbra is egyedüli forgalmazóként vagyunk jelen a hazai piacon a CASE IH gépek márkaképviseleteként – mondta el Grósz László, az AGRO-BÉKÉS Kft. ügyvezetője. „Az AGRO-BÉKÉS Kft. kívül nem kapott más cég jogosultságot a CASE IH-tól gép- és alkatrész értékesítésre, szerződése erre vonatkozóan másnak nincs. Csak cégünk jogosult és képes a hazánkban lévő és dolgozó CASE IH gépek garanciális szervizének ellátására. Garanciális szerviz ellátását más kereskedő cég nem tud végezni” – magyarázta el Grósz László.

Grósz Gábor és Grósz László, Fotó: Aszódi János

Az AGRO-BÉKÉS Kft. 17 éve alatt néhány fős cégből országos lefedettségű, 70 főt foglalkoztató márkaképviseletté nőtte ki magát, melynek elengedhetetlen feltétele volt a fenntartható fejlődés, a nyereség visszaforgatása a növekedésbe és a minél magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásához szükséges infrastruktúra és szakember gárda kialakítása. A megnövekedett feladatok ellátására a cég jelentős fejlesztésbe és korszerűsítésbe kezdett. „Befejeződtek az abonyi és békéscsabai telephelyünk bővítési és korszerűsítési munkái. Abonyban alkatrészraktárral és szerelőműhelyekkel bővítettük a vevőszolgálat kapacitását, a megnövekedett szerviztechnikusi csapat számára új szociális helyiségeket építettünk. Békéscsabán szintén műhelyekkel és alkatrészraktárral növeltük a szolgáltatás gyorsaságát és hatékonyságát, valamint vállalati oktatási központot hoztunk létre dolgozóink még színvonalasabb képzési lehetőségeinek biztosítására” – mondta el Grósz Gábor az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója.

Nem csupán a meglévő telephelyek korszerűsítésére került sor, hiszen két új telephely is megvásárlásra került. A pápai és cserkúti telephelyek mellett a dunántúli és mezőföldi termelők kiszolgálására az M7-es mellett, Pákozdnál épül az AGRO-BÉKÉS Kft. új telephelye, melynek elkészültéig a területhez tartozó kollégák Székesfehérváron az M59 Ipari Parkban tudják kiszolgálni az alkatrészigénnyel vagy gépvásárlási szándékkal érkezőket. A második telephely Nyíregyháza körzetében, a 4-es út mellett megvásárolt telekre épül fel.

Az elmúlt 4 hónapban szakembereik számát 16-tal növelték, a teljes vállalati létszám a tervek szerint az év végére eléri a 90 főt is.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?