2024. június 21. péntek Alajos, Leila

Organit bio lombtrágya-termékcsalád a növények egészségéért (x)

Agro Napló
Az Alphaplant termékcsalád összes tagja EDDHSA kelátképzővel van ellátva, amely a hagyományos kelátképzőkhöz képest a mikro-, és mezolemeket a növény számára jobban hasznosíthatóvá teszi. Biogazdálkodásban felhasználható!

Organit® BÓR

A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását, és ez által elengedhetetlenül szükséges a növények életében. Hiányában csökken a megtermékenyülés, akadályozott a kötődés. Esszenciális mikroelem lévén jelenléte valamennyi kultúra számára létfontosságú, különös tekintettel a szőlő- és gyümölcskultúrákra, az olajos növényekre és egyes zöldségfélékre.

Részletes leírás >>

Javasolt felhasználás >>

Organit® CINK

A cink a növények számára nélkülözhetetlen mikroelem. Jelentős enzimalkotórész és enzimaktivátor. Aktívan részt vesz a fehérjeanyagcserében és az auxintermelés serkentése révén a növények növekedésszabályozásában.

Részletes leírás >>

Javasolt felhasználás >>

Organit® KÁLCIUM

Az Organit® Kálcium a kálciumhiányból eredő betegségek (mint pl. almástermésűeknél a sztipikesedés, a zöldségnövényeknél a terméscsúcs-rothadás, csúcsrügyszáradás) megelőzésére szolgál.

Részletes leírás >>

Javasolt felhasználás >>

Organit® VAS

A vashiány minden más elem hiányjelenségeinél határozottabban, nagyon tipikus formában nyilvánul meg az egy- és kétszikű növényeken egyaránt. A növény legfiatalabb levelei kezdetben sárgászöldek, majd a hiány fokozódásával a zöld erezet közei citrom- vagy narancssárgák lesznek. Súlyosabb esetben a klorózis az erekre is átterjed.

Organit® MAGNÉZIUM

A magnézium a növényi klorofill központi eleme, és mint ilyen, egyedülálló szerepet játszik a növények anyagcseréjében. Részt vesz a fehérje-bioszintézisben és az energiaháztartásban, enzimek alkotóeleme, valamint katalizátorként számos biokémiai folyamatban nélkülözhetetlen elem. Hiányakor a klorofillképzés zavarának jeleként klorotikus tünetek jelentkeznek.

Keresse szaktanácsadóinkat személyre szabott, ingyenes szaktanácsadásért:
+36 30/511 28 36

Rendelésfelvétel: Alpha-Vet Kft.
e-mail: vevoszolgalat@alpha-vet.hu
Tel.: +36-22/516-402, -403, -408, - 409 ; +36-22/534-500
www.alphaplant.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?