2024. április 25. csütörtök Márk

Multiva talajmunkagépek kertészeti géptámogatással is (x)

Agro Napló
Pályázzon velünk, és nyerjen támogatást új Multiva talajmunkagépéhez! A kiváló minőségű finn munkagépek teljes portfóliója elérhető a gyár márkaképviseleténél.www.multiva.hu

Multiva Optima T magágykészítő kombinátor

Erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással teljes mechanikai gyomirtást és igen egyenletes magágyat biztosítanak.

DiscMaster+ függesztett és vontatott rövidtárcsák

A Multiva rövidtárcsák fejlesztésének középpontjában az állt, hogy a gépek megfeleljenek a legkülönbözőbb talajművelési és vetési rendszerekben való alkalmazhatóság követelményének. A Multiva DiscMaster+ kiváló minőségű magágykészítő és tarlóhántó eszköz a gazdák gépparkjában. A munkagép ideális méretű, agresszív szögben álló tárcsái mélyen átművelik és hatékonyan keverik a talajt, de sekély magágyat is precízen készítenek. A széles profilú lezáró acél henger kiegyenlíti a talaj felszínét, és eközben a tárcsák által lekevert növényi maradványokat a talajba tömöríti.

A vontatott és félig függesztett modellek felszerelhetők első simítóval, ami a szántott talajok elegyengetésének hatékony eszköze.

Multiva Rumbler szántóföldi henger

A Rumbler egy nagy igénybevételre tervezett henger, amely különböző felhasználási célokhoz módosítható mellső simítóval és aprómagvető géppel. A hengerek a talajtömörítés és rögtörés megbízható, hatékony eszközei, masszív felépítésük hosszú élettartamot garantál. A Multiva hengerek könnyen üzemeltethető eszközök, amelyek minimális vonóerőt igényelnek a traktortól. A nagy abroncsméret segíti a biztonságos közúti szállítást és a stabil mozgást a földeken.

WingMaster nehézkultivátor

A Multiva WingMaster kombinált nehézkultivátorok különböző típusú és szerkezetű talajokon is megbízható munkát végeznek. A számos művelési beállításnak köszönhetően a WingMaster igen széles körben alkalmazható, a tarlóhántás mellett kitűnő őszi magágykészítő is, szárnyas kapatestei a teljes magágyat átkeverik. A kapák ellenállása hidraulikus munkahengerekkel szabályozott és széles tartományban állítható, így a WingMaster precízen tartja a kiválasztott munkamélységet, és tömörödött, kötött talajtípusok esetén is kitűnően dolgozik. A WingMaster legfontosabb jellemzői a robosztus kések, a masszív csipkézett tárcsalapok és a hatékony rögtörő henger.

Multiva Combi mechanikus direktvetőgép

Az új Multiva Combi vetőgépek független felfüggesztésű, precíziós csoroszlyái akár 1,5 kilogramm vetőmag/hektár normával is pontos és megbízható munkát végeznek. Az üres tartállyal is rendelkezésre álló, akár 175 kg csoroszlyanyomás minden körülmények között egyenletes kelést biztosít. A nagy űrméretű tartályok és a műtrágya egyidejű kijuttatása az alacsony vonóerő-igénnyel együtt gazdaságos működtetést, üzemanyag- és időmegtakarítást tesznek lehetővé.

Keresse értékesítő kollégáinkat a részletekért és ajánlatért!

Multiva Magyarország Kft.
Honlap: www.multiva.hu

Mező Sándor értékesítési képviselő - Közép- és Kelet-Magyarország
email: mezo.sandor@multiva.hu
telefon: +36 30 929 5293

Witzl Tamás értékesítési képviselő - Nyugat-Magyarország
email: witzl.tamas@multiva.hu
telefon: +36 30 638 1079

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!