2024. május 3. péntek Tímea, Irma

Herder-Fermex tuskómarók a JG-MAX Bt. kínálatában (x)

Agro Napló
A holland Herder cég gépei a legjobb tuskómarók valamennyi kategóriában. A tuskómarókat a vevői igények alapján minden hidraulikaberendezéssel rendelkező járműre fel lehet szerelni. Mindegy, hogy egy távirányítású kaszálógépről, vagy bármilyen más hidraulikusan vezérelt járműről van szó – a Herder-Fermex mindig a legjobb megoldást kínálja.

Az egyedülálló marófog rendszer a Herder-Fermextől 

A rendszer mindössze két különböző marófog tartóból áll. Egyedi, különálló marófogakat használunk, melyek háromszor forgathatóak, mielőtt azokat ki kellene cserélni. Egyszóval, biztonság minimális költséggel és maximális nyereséggel.

  • Páratlan rendszer
  • A rendszer mindössze 2 különböző marófog tartóból áll
  • Egyedi marófogak, melyek háromszor forgathatóak, mielőtt azokat ki kellene cserélni. Ezáltal az elhasználódási költségek a minimálisra csökkenthetőek.
  • Alacsonyabb energiaveszteség
  • Könnyen szerelhető
  • Újra felhasználható marófog tartó
  • 30%-ig növelhető termelékenység 
  • 50%-ig csökkenthető költségek

Rönkmarók kotrógépekre

Optimális megoldás a 3-30 tonna közötti kotrógépekhez. A Herder tuskómarók élettartama és jó használhatósága garantált. A Herder-Fermex tuskómarókat különböző járművekkel lehet kombinálni. Valamennyi hidraulikus vezérléssel ellátott járműhöz minden esetben a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk - ez a mi erősségünk.

Rönkmarók vontatókhoz

Teljesen mindegy, hogy milyen típusú traktorral rendelkezik, a Herder-Fermex vontatóra épített rönkmaróival ön mindig a legjobb megoldást választja. A rönkmarókat vontató jármű teljesítményigénye 65 és 260 LE között a megfelelő.

Rönkmarók saját dízelmotorral

A Herder-Fermex különböző teljesítményű dízelmotoros rönkmarókat kínál: 32, 75 és 110 LE teljesítménnyel. Az összetett koncepciónak köszönhetően a gépek akár nehezen megközelíthető helyeken is bevethetők.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!