Újabb tapasztalt vezető a Hungrana Kft. igazgatóságában (x)

Agro Napló
Reng Zoltán, a Pannonia Etanol korábbi vezetője június 6-tól csatlakozott a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft csapatához, mint társügyvezető. A vállalat igazgatóságában az ügyvezetői feladatokat Reng Zoltán CEO minőségben, míg Kelemen Kálmán ügyvezető igazgató CFO minőségben gyakorolja.

A Hungrana Kft. tulajdonosi szerkezetének tavaly tavaszi átalakulása óta (ADM 50%-Agrana 50%) működik a joint venture vállalatokra jellemző, 4 szem elvet követő vezetői struktúra, mely a szinergiák kiaknázásának köszönhetően jelentős teljesítmény-növekedést eredményezhet.

A vállalat igazgatóságában Kelemen Kálmán CFO a pénzügyi, beszerzési, alapanyagbeszerzési, informatikai és jogi, míg Reng Zoltán CEO a kereskedelmi, műszaki, logisztikai, HR és minőségbiztosítási területekért felelnek.

A Hungrana Kft. tulajdonosai, az ADM és az Agrana meghatározó szereplők az Európai piacon az izocukor, cukor  és keményítő gyártásban. A szabadegyházi Hungrana Kft. izocukor-, takarmány-, alkohol- és bioetanol-gyártással foglalkozik. A vállalat Európa legnagyobb kukorica-feldolgozójának és piacvezető izocukor gyártójának számít.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!