Érdeklik a mezőgazdasági gépek?

Agro Napló
Ha igen, akkor ajánljuk figyelmébe az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő AgrárgépShow-t. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb mezőgépész rendezvénye 2016. január 27–30. között, a Hungexpo területén az AGROmashEXPO-val együttműködve mutatja be a mezőgazdasági gépcsodákat és újdonságokat.


Az érdeklődők itt időt és energiát tudnak megtakarítani, mivel egy helyen tudják megtekinteni Magyarország teljes gépkínálatát. Emellett szakmai fórumokon is tájékozódhatnak az újdonságokról, pályázati lehetőségekről, piaci tendenciákról. A teljes mezőgép ágazat megjelenése annak köszönhető, hogy az AgrárgépShow rendezője, a MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) egy példaértékű szakmai összefogást tudott elérni. A Szövetség ugyanis fontos feladatának tekinti a szakmán belüli egység megteremtését.

Az AgrárgépShow célja a mezőgazdasági gépkínálat bemutatása mellett rávilágítani a mezőgépész szakmában rejlő lehetőségekre. Kevesen tudják ugyanis, hogy ez egy olyan szakma, amely hosszú távon tud stabil megélhetést biztosítani. Egy oxfordi kutatás eredményei alapján 20 év múlva a szakmák fele el fog tűni, de esküvőszervezőre és mezőgépészre akkor is szükség lesz!

A szakma fiatalok körében történő népszerűsítését segíti a MEGFOSZ, a Hungexpo és a SZIE Gépészmérnöki Karának kezdeményezése. Ennek eredményeként eddig több ezer diák kiállításra való utazását és belépését támogatták.


 

További információ:

www.facebook.com/mezogepesz;

viczian.agnes@megfosz.com


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?