Különösen kedvező pénzügyi lízing a Budapest Lízingnél

Agro Napló
A Budapest Lízing Zrt. idén is részt vesz az AGROmashEXPO-n. A cég és a Budapest Bank agrárfinanszírozásban betöltött szerepéről Toldi Balázs vezérigazgatót kérdeztük.

Milyen kapcsolatot ápol a Budapest Bank és a Budapest Lízing az agrárcégekkel, termelőkkel?


A Budapest Bank nál az agrárágazat stratégiai fontosságú, amelynek részeként létrehoztunk egy agrárszakértői csoportot. Ennek tagjai átfogó ismeretekkel rendelkeznek az agrárágazatról és napi kapcsolatban állnak a termelőkkel, így ügyfeleinket a pénzügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó tanácsadással és testre szabott szolgáltatásokkal is várjuk. Ezenkívül, a Budapest Bank tervei között szerepel, hogy 2016-ban tovább bővíti agrár ügyfélkörét, és az őstermelőknek egy sokkal egyszerűbb, és számukra könnyített feltételekkel elérhető finanszírozási programot fog meghirdetni.



Milyen szerepet kap agrárfinanszírozási stratégiájukban az MNB Növekedési Hitelprogramja (NHP)?

Az NHP jelentős finanszírozási forrást jelentett a szektornak, hiszen a 2014. január és 2015. augusztus között megkötött NHP-s hitelek 25%-a a mezőgazdaságba áramlott. A Budapest Banknál – ahol a kkv-kon belül is kiemelt fontosságú az agrárszektor – ez az arány még nagyobb, hiszen az NHP 2. szakaszán belül az agrárium finanszírozása több, mint harmadát tette ki a kihelyezett hiteleknek. A Budapest Lízing Zrt. értékesítésének 70%-át ezen finanszírozási termék teszi ki, és a lízingpiacon is jelentős az NHP értékesítésében betöltött szerepünk.

 

A mezőgazdasági célú pénzügyi lízingmegoldások között az NHP konstrukciója igencsak kedvező feltételeket biztosít. Lehet ennél olcsóbban lízinghez jutni?

Az NHP már eleve egy különösen kedvezményes konstrukció, hiszen a program feltételeinek megfelelő vállalkozások évi 2,5%-os maximum kamatlábon érhetik el.  Ezenkívül a Budapest Lízing Zrt.-nél a 2016. évi AGROmashEXPO időtartama alatt évi 1%-os ügyleti kamattal is igényelhető kedvezményes pénzügyi lízing-finanszírozás.*

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk.6:64.§-a szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza! A Budapest Lízing Zrt. az ajánlati kötöttséget ezúton kifejezetten kizárja, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye! A részletes szerződéses feltételekkel és a termék kondícióival kapcsolatban kérjük érdeklődjön személyesen, a 06 80 540 464 telefonszámon, illetve tekintse meg az AGROmashEXPO-hoz kapcsolódó, kedvezményes ügyleti kamatlábú pénzügyi lízing-finanszírozásra vonatkozó hirdetményünket a www.budapestlizing.hu weboldalon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Ezek a legjobb magyar mezőgépek 2020-ban

Január 24-én, pénteken tartották meg a Mezőgépgyártásunk sikeres korszakai és jövőbeni esélyei című konferenciát az AGROmashEXPO rendezvényen. A Gépip...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!