SDF-re változott a SAME DEUTZ-FAHR márkanév (x)

Agro Napló
A nemzetközi sajtó előtt jelentette be a konszern vezetése Treviglióban (Olaszország), hogy a SAME DEUTZ-FAHR márkanév SDF-re változik. Az új név teljes egészében felváltja a korábbit és világszerte megjelenik a cégcsoportot érintő összes vállalati tevékenységben. A megújulás hatással van a vállalati logóra is, beleértve tipográfiát és a szimbólumot.

Az SDF új logója

Az új márkanevet - amely a változás ellenére ugyanazt a tartalmat és értéket fejezi ki, mint elődje - úgy tervezték, hogy jobban tükrözze a csoport szerkezetét és méretét.

"A SDF névre való átállás egy logikus következménye a nemzetközivé válás folyamatának, és köszönhető a termékportfólió növekedésnek és a differenciált márkaneveknek, amelyek meghatározták cégünket az elmúlt néhány évben. E döntés lehetővé teszi, hogy a Csoport még hatékonyabban és következetesebben nézzen szembe mind a vállalati, mind pedig a márka promóciós tevékenységekkel. " ­– indokolta meg változást Lodovico Bussolati, SDF konszern vezérigazgatója.

A Brand bemutatásának céljából december 11-én a treviglioi központban (Olaszország) Aldo és Francesco Carozza, az SDF alelnökei valamint az SDF vezérigazgatója Lodovico Bussolati szakújságírók részére tartottak sajtótájékoztatót, valamint felavatták a történelmi múzeumhoz tartozó új motor kiállítást.


Aldo Carozza - Lodovico Bussolati - Francesco Carozza

A kiállítással tisztelegni kívánnak Francesco Cassani előtt, aki testvérével, Eugenio-val közösen alapították meg vállalatot. További cél volt, hogy a kiállítással ismételten felhívják a figyelmet arra a tényre, hogy a motorgyártás milyen nagy szerepet is játszott a vállalat történelmében attól a pillanattól mikor 1920-as években még a vállalat SAME (Società Accomandita Motori Endotermici) néven volt ismert, egészen most ismert FARMotion motorokig, amelyeket az SDF kifejezetten agrárfelhasználásra gyárt.


A 2014-ben bemutatott SAME FARMotion motor

Nézze meg az SDF új imázsfilmjét!

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!