2024. május 29. szerda Magdolna

Megjelent a 2016-os DOW katalógus (x)

Agro Napló
Tudatosan a tudást szimbolizáló Országos Mezőgazdasági Könyvtárat jelölte ki a Dow AgroSciences arra az eseményre, amelyen a sajtó munkatársai belelapozhattak a frissen megjelent 2016. évi DAS Termékkatalógusba.

Sándorfy András marketing vezető DAS, Vancsura József GOSZ elnök, Illyés Szabó Anna előadóművész, Erdei Imre DAS ügyvezető, Oláh István

A Dow Agrosciences Kft. munkáját az innováció és a hazai piaci szereplőkkel történő szoros együttműködés jellemzi. A cég olyan csúcstechnológiát kínál a termelőknek Magyarországon és a nagyvilágban, amely biztosítja a sikeres és eredményes gazdálkodást. A katalógus tükörképe eme küldetésnek, túlmutatva egy céges terméktájékoztató szerepkörén, értékes és hasznos ismereteket nyújt a gazdálkodók számára.


Az elmúlt időszakban folyamatosan több új terméket vezetett be, vagy hozott vissza a magyar piacra a Dow AgroSciences. 2014 és 2015 során 5 új terméket állítottak a termelők szolgálatába, ezek közül talán a legfontosabb az N-Lock™ készítmény. Ez egy nitrogén stabilizátor, amely a hígtrágya, szervestrágya, folyékony műtrágya, karbamid kijuttatásakor optimális terméspotenciált és kevesebb nitrogénveszteséget eredményez, egyúttal csökkenti a káros nitrogénszennyezést mind talajvizeinkben, mind a levegőben.

Termékkörük bővítését a következő években is folytatni kívánják. 2021-ig négy új molekulájuk, az Arylex, az Inatreq, az Isoclast és a Spinetoram bázisán új termékcsaládok, herbicidek, inszekticidek és fungicidek piaci bevezetését tervezik.

2016-ban számukra egy új szegmensben is piacra lépnek. A DELARO nevű széles hatásspektrumú gabona fungicid különösen hatékony a szeptóriás és helminthospóriumos levélfoltosságok és a rozsdafélék ellen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?