MF: Antarktiszon kipróbált technikát a magyar gazdaságokba! (x)

Agro Napló
A Massey Ferguson az MF 5610-es különleges kiadásával ünnepli a világszerte milliók által követett „Antarctica2“ Déli-sarkra indított expedíciót. A traktorok már elérhetők a magyar piacon is.

2014 decemberében a „traktoroslány“ Manon Ossevoort érte el a világon először hagyományos kerekes traktorral a Föld legdélebbi pontját. Ezzel az MF 5610 történelmet írt. Az expedíció a Sir Edmund Hillary által 1958-ban vezetett vállalkozás nyomvonalát követte, amely anno a Massey Ferguson TE20 traktor segítségével az első sikeres kísérlet volt a Déli-sark meghódítására.

Az MF 5610 Antarctica 2 kiadása az egyedi felszereltségen kívül megalkuvás nélküli teljesítményt, megbízhatóságot és robosztusságot kínál. Ezek pontosan olyan jellemzők, amelyek az Déli-sarkon és az ön gazdaságában is elvárhatók.

A 105 LE-s AGCO POWER (SISU) motorokkal, karakteres lejtős motorháztető kialakítással, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel, valamint csúcs hatékony Dyna-4-es váltókkal az MF 5610 egy tökéletes mindenes traktor. Ideális homlokrakodóval való munkavégzésre, állattenyésztésbe és szántóföldi munkákra egyaránt.

 


 

MF Antarctica 2 speciális kiadás – egyedülálló felszereltség és exkluzív külső

Az egyedi limitált felszereltség olyan elemeket tartalmaz, amelyek a Déli-sarkot megjárt traktorra is fel voltak szerelve és tovább növelik a gépek értékét, javítják a kényelmet, biztonságot. Az extrák között olyan szempontok voltak előnyben, amelyek szükségesek egy 5.000 km hosszú út alatt a legkeményebb körülmények között, gyakorlatilag egyedül a világ végén.

Az MF 5610 Antarctica 2 speciális kiadás limitált darabszámú széria és a majdani használtkori értékesítésnél is nagy érdeklődésre tarthat számot különlegessége végett.


Az MF 5610 Antarctica 2 megkülönböztető jegyei:

 • Dyna-4 váltó AutoDrive funkcióval
 • Légrugózású „SuperDeluxe“ vezetőülés
 • Mechanikus fülkerugózás
 • Munkalámpa csomag 6 led lámpával
 • 540/540E/1000 teljesítményleadó tengely
 • Massey Ferguson Premium Off-Road Audio szórakoztató központ
 • Hátsó ablaktörlő
 • Különleges festés
 • AgCommand automatakormányzási rendszer előkészítés
 • Antarctica 2 kezelői csomag
 • Trelleborg gumizás alapfelszereltségben
 • Légkondicionáló

Hogy a modellcsalád még teljesebb csomagban legyen elérhető, nagyon kedvező finanszírozási lehetőséget biztosít a géphez az expedíció szponzora, az AGCO Finance.

További információk itt érhetők el

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

Trelleborg at Agritechnica 2019

Trelleborg at Agritechnica 2019

Trelleborg Joins Massey Ferguson in the Extraordinary “MF NEXT Concept Tractor” / Trelleborg proudly Announces a Long-term Partnership with Agricolus...

Kárenyhítés igénylése

Kárenyhítés igénylése

2019. november 1–30. között lesz lehetőség az agrárkár-enyhítés juttatás iránti igények beadására.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?