Fókuszban a repce (x)

Agro Napló
A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. ezúttal „Napraforgó bemutatóra és repce szakmai napra” hívta meg és látta vendégül partnereit új, csongrádi telephelyén. A tartalmas, félnapos programot a több mint 100 fő termelő tisztelte meg jelenlétével és érdeklődésével.

Teljeskörű ellátás

Bene László, ügyvezető a Raiffeisen- Agro Mo. Kft. Határozott, és a lehetőségekhez képest minél hamarabb valóra váltandó terveként a Csongrád határában felépítendő térségi központ beruházási munkáinak megkezdését említette meg köszöntőjében. Ezáltal megvalósul az egész országot lefedő értékesítési hálózat,melynek gerincét az elmúlt 19 év során több mint 16 növényfaj mintegy 80 fajtájának kizárólagos hazai képviseletének nagysága képezi a vetőmagok tekintetében. Nem kisebb jelentőségű a többi üzletág sem, teljes körűen és a legjobb eredmények elérését biztosító technológiai ajánlásokat juttatják el a vállalat szakértői a kibővült területi képviselői-szaktanácsadói hálózaton keresztül. A vetőmag fajták mellett technológiai csomagok, peszticidek és mikrobiológiai készítmények, valamint alap és kiegészítő tápanyagok kijuttatási lehetőségeiről is információt kaptak a vendégek. Mindemellett a Raiffeisen-Agro az OMV partnereként kiváló minőségű üzemanyagot is biztosít partnerei számára.


Nyerő ajánlat

Szalai László, vetőmag üzletág-vezető a RAM repce hibridek „minden technológiához” alkalmazható repce csomagok ez évi ajánlását tette meg, kiemelve az eredményeket garantáló nemesítés genetikai hátterét. Megemlítette még a „zöldítésben” alkalmazható másodvetésű növények kis határidővel rendelkezésre álló széles palettáját és a közelgő őszi kalászosok vetőmagajánlatát is.

Az Euralis Kft. részéről az eltérő körülmények között is kiválóan teljesítő repce hibrid ajánlatát Csigó György Tamás  termék-marketing menedzser ismertette.   

A KWIZDA Agro Kft. széles technológiai kínálatát a „starttól a betakarításig biztosan és biztosítottan” Mathiász Tivadar szaktanácsadó tárta elénk.                        

„Veszélyes árus előírások a mezőgazdaságban” címmel Hideg László, RAM területi képviselő a jelenlévők érintettsége miatt néhány betartandó jogszabályra  és az ezeket alátámasztó „jogosítványok” megszerzésére hívta fel a figyelmet.        

A betakarítások idején az egyik legaktuálisabb témában a RAM terménykereskedelmi üzletág vezetője, Puli Zoltán ecsetelte az olajos növények piaci helyzetét és az aktuális terménykereskedelmi helyzetképet.   


Drónok a mezőgazdaságban

 

Az előadások lezárásaként egy sokak számára újdonságnak számító „Légifotózás, avagy drón-technológia a mezőgazdaságban” címmel  Márton Dániel természetvédelmi mérnök, drónpilóta az elérhető lehetőségek érdekes tárházát mutatta be, mely gyakorlati bemutatására a szántóföldi fajtasorok termesztő házankénti megtekintése közben a terepen is sor került.


 

Repce technológiai ajánlatunk

Háromféle vetőmag és növényvédő-szer technológiai csomagot kínál az idei szezonban a gazdák számára a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. A már jól bevált hibridek, mint az Inspiration, Maxim vagy a Rumba mellett prémium kategóriás, új fajták - Naiad, és ES Aquarel CL - is szerepelnek az ajánlatban. Az ország egész területén biztonsággal termeszthető, stabilan termő repcehibridek mellé a megfelelő növényvédő-szert is ajánlotta Szalai László, vetőmag üzletág-vezető.


Nagyításhoz kattintson a képre

Válasszon minőségi repcefajta-kínálatunkból, a megfelelő fajta kiválasztásában munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Lépjen velünk kapcsolatba, várjuk szíves megkeresését!

 

Raiffeisen-Agro vetőmag üzletág:

Tel.: 06 21 211-0450

Fax: 06 21 211-0415

E-mail: info@raiffeisen-agro.hu

Cím: 9141 Ikrény, Lesvár major

 

Raiffeisen-Agro értékesítési hálózat - Területi képviselőink és telephelyeink

További információ: a Raiffeisen-Agro vetőmag kínálata

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Medárd után: most negyven napig esik?

Medárd után: most negyven napig esik?

Medárd napján sokfelé esett, de ez nem jelenti egy hosszan tartó csapadékos időszak kezdetét. Ma és holnap még maradnak a záporok, zivatarok, majd szo...

Majdnem országos a csapadékhiány

Majdnem országos a csapadékhiány

A csapadékhiány az elmúlt napokban az ország jelentős részén fokozódott. A helyzet javulására majd jövő keddtől van esély. Az akác virágzik, de az idő...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?