Pályázatra készen! Massey Ferguson 3600 –as széria (x)

Agro Napló
Szőlészetek, gyümölcsösök és ültetvények elsőszámú traktora

A Massey Ferguson a hamarosan megjelenő kertészeti géptámogatáshoz, a keskeny nyomtávú traktort keresőknek az MF 3600-as szériát ajánlja. A sorozaton belüli 18 féle verzió garantálja, hogy minden érdeklődő megtalálja a saját gazdaságához legjobban illeszkedő gépet.

Ugyan hagyományos értelemben kistraktorokról van szó, azonban számos, a nagy MF-ekben látott megoldást találunk rajtuk.  SISU motorok, kategóriavezető helykínálat a fülkében, hatékonyság és gondosan megtervezett funkcionalitás jellemzik a „háromezerhatosokat“.

 

A gépcsaládon belül 3 felépítményt különböztetünk meg: A, VSF és GE modelleket.

  • Az A jelű gépek a legerősebb és legszélesebb 3600-asok, így univerzálisan használhatók.
  • A V jelű modellek szőlőbirtokok, gyümölcsösök erőgépei, amelyek már akár 1 m szélességtől elérhetők. Találunk gépet keskeny és széles sortávú művelésre egyaránt a családban. Az S-es gépek speciális alkalmazásokra ajánlottak. Az F verziók gyümölcsösökbe, ültetvényekbe valók.
  • Továbbá még találhatók GE jelzésű, alacsony felépítményű traktorok. Hazánkban az S és F modellek a legkedveltebb MF 3600-asok

 

A traktorok meghajtásáról háromhengeres SISU motorok gondoskodnak 69 és 102 LE közötti teljesítménnyel. Az erőforrások három hengeresek és 3,3 l hengerűrtartalommal rendelkeznek. A hengerszám csökkentésnek számos előnye van a kistraktor szegmensben: kevesebb a forgó és kopó alkatrész, jelentősen csökkenő üzemanyag-fogyasztás. A motorok gyakorlatilag a már bizonyított 6,6 l-es, 6 hengeres SISU erőforrások „félbevágva” (ezek a motorok üzemelnek az MF 7600-as szériában). Mivel az igénybevétel ebben a kategóriában nem olyan jelentős, ezért a fejlett anyagok és kipróbált technológia végett az erőforrások élettartama sem csökken négyhengeres társaikhoz képest.

Sebességváltóból többféle áll rendelkezésre a gépekhez. Találhatunk 24x12-es hajtóművet elektro-hidraulikus kormányról vezérlehető irányváltóval. Rendelkezésre áll 24x24-es váltó SpeedShift funkcióval, amely lehetővé teszi a fokozatok gombnyomásra történő váltását, valamint mechanikus üzemeltetésű 24x24 és 12x12-es hajtóművek is elérhetők.

Élenjáró funkcionalitás – fordulékonyság, állandó teljesítmény, kényelmes váltások


A széles szelekció végett mindig az ideális váltóművet választhatjuk attól függően, hogy milyen sebességű és teljesítményigényű műveletekhez használjuk a traktort.

 

Beszállva a fülkébe a helykínálat meglepően bőséges.  A kezelőszervek kézreesnek, a kormány megfelelő távolságra van, a váltókart és irányváltót kényelmesen el lehet érni.  Ami a legmeggyőzőbb azonban a tér, ami körülveszi a kezelőt. A láb, a test és a fej is kiválóan elfér, a kilátás a nagy üvegfelületek révén elsőrendű. Még a nagyobb termetű kezelők is kényelmesen elférnek a traktorokban.  A felhasznált anyagok minőségiek és időtállóak.

A Massey Ferguson keskeny nyomtávú traktorai elérhetők az egyedülálló 4 részletes finanszírozással is, kamatmentes hitel mellett! A pályázatánál gondoljon a Massey Fergusonra is, érdeklődjön helyi márkakereskedőjénél vagy központi számunkon: 0630-530-5565

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Az ezen a héten újranyíló pályázattal együtt a Vidékfejlesztési program (VP) öt kiírásában van még fejlesztési forrás az erdőgazdálkodók számára. A pr...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?