A nagy harcos: Deutz-Fahr 7250 TTV WARRIOR (x)

Agro Napló
Az új 7-es szériához tartozó modellt a csúcsminőséget, a modern dizájnt és a magas technológiai szintet igénylő agrárvállalkozóknak készítették, limitált mennyiségben.


Erőforrása a legendás TCD 6,1 06 típusjelű, hathengeres, 4-szelepes Deutz dízelmotor DCR központi befecskendezésű üzemanyagellátó rendszerrel és SCR katalizátorral. Névleges teljesítménye 194 kW (263 LE), de Power Boost-tal ez 20 kW-tal (27 LE-vel) megnövelhető.

A fokozatmentes TTV 60 km/h haladási sebesség elérését teszi lehetővé, és az ASM automatikus összkerékhajtás és differenciálzár kapcsolóval is rendelkezik. TLT fordulatszámai hátul 540 ECO/1000/1000 ECO, elöl 1/min.

Hidraulika rendszerében 160 l/min szállítási teljesítményű Load Sensing rendszerű szivattyú 200 bar olajnyomást biztosít. A szervokormány olajellátásáról külön egy 44 l/min teljesítményű szivattyú gondoskodik.


A bőr belső tovább emeli a komfortérzetet

A fényes fekete színre festett WARRIOR modell extra komfortos vezetőfülkéje LED fényszórókkal a gépkezelőknek kényelmes és biztonságos munkafeltételeket nyújt a szántóföldön és a közúton egyaránt.


A króm kipufogó, a LED munkalámpák és XENON jelzőfények tovább javítják az összképet

A gyártó 3 év garanciát ad erre a különleges típusra.

Forrás: www.deutz-fahr.com

 

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!