Műholdas technológia a mezőgazdaság szolgálatában

Agro Napló
A mindennapi munkához és a magánéletben is elengedhetetlen az Internet használata, támogatása. De mit tehet egy gazda vagy mezőgazdasági vállalkozás, ha nincs lehetősége Internet használatra, mert területileg vagy technikailag nem lehet szolgáltatást nyújtani? Megoldást a problémára a vanNet Műholdas Internet ad! De mit is jelent ez és hogyan érhető el?

A vanNet Műholdas Internet Szolgáltatás megoldást nyújt minden olyan területen, ahová más módon lehetetlen biztosítani azt.

„Ahová szükséges, ott nincs versenytársa”

(Veres László Agro-Cow Kft.)

Tehetjük fel magunknak a kérdést miért van szükség a mezőgazdaságban Internetre?

Mint minden területen, így az agrár ágazatban is elengedhetetlen, hogy rendelkezzenek a vállalkozások, gazdák Internettel. A mindennapi életünkhöz és munkákhoz, esetleg a legfrissebb információk hozzájutásához, mint az agrárpiaci terményárak, vagy agrár szakmai információk. A legnagyobb különbség és nehézség, hogy a mezőgazdasági területek és vállalkozások sokszor vannak olyan helyen, vagy rendelkeznek olyan telephellyel, ahol semmilyen módon nem megoldható az Internet bevezetése.

Miért pont a műholdas Internet?

A vanNet forradalmian új, KA-Sat rendszeren alapuló műholdas Internet szolgáltatása hozzáférhetően, gyorsan és elérhető áron nyújt Internetet a mezőgazdasági piac szereplői számára.


Hogyan működik?

A szükséges berendezések, egy 75 cm átmérőjű parabola illetve egy beltéri egység, amelyek könnyen, gyorsan, bárhol az országban (speciális esetekben azon kívül is) telepíthetők, valamint tetszés szerint áthelyezhetők oda, ahol éppen szükség van rájuk, működésük pedig rendkívül megbízható.

Az adatátvitel sebessége a hagyományos szélessávú internet-hozzáféréseknek megfelelő, vagy ahhoz hasonló.

Miért pont a vanNet?

„Sem a számlázással, sem a szolgáltatással kapcsolatban nem tapasztaltam problémát. A bekötés és hosszabbítás rugalmasan, gyorsan ment”

(Veres László Agro-Cow Kft)

Ahogy azt mostani ügyfeleink is tapasztalják, a szolgáltatás nyújtását és ügyfeleink kezelését, precízen, naprakészen és pontosan, rugalmasan végezzük. Ügyfeleink elégedettek a szolgáltatással és az ügyintézéssel. Ez az, ami a legfontosabb számunkra.

Különböző díjcsomagban kínáljuk ügyfeleinknek a szolgáltatást, egyedi igényekhez igazodva, megtalálva mindenki számára a legmegfelelőbbet.

A jelenlegi cikkel egy időben egy kampányt indítunk a mezőgazdasági vállalkozások és gazdák számára. Az agrár csomag részleteivel keressen minket.

Hol és hogyan érheti el a Műholdas Internet szolgáltatást?

Az itthoni szolgáltatás hátterében álló, dél-dunántúli központú RG Networks a legnagyobb európai műholdszolgáltatók képviseleteként, Magyarországon egyedüliként kínálja vanNet márkanévre hallgató szélessávú műholdas megoldásait.

További információkért kérjük, látogassa meg weboldalunkat, vagy keressen bennünket telefonon (www.vannet.hu; 06-72/315-331), vagy kérjen ajánlatot illetve tájékoztatót az erdeklodes@vannet.hu e-mail címen.

Keressen minket a XXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokon, Hódmezővásárhelyen.

(Standszám: H1005)
 

További információ:

Honlap: www.vannet.hu • Telefon: 06-72/315-331 Email: erdeklodes@vannet.hu


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!