2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Már elérhető a magyar fejlesztésű LD-Agro kormányautomatika és robotpilóta rendszer!

Agro Napló
Szeretne kevesebb ráfordítással nagyobb haszonnal gazdálkodni? Kézzel fogható azonnali megtakarítást és többlethozamot elérni? Az LD-Agro robotpilóta rendszerekkel mindez elérhető, ismerje meg hogyan!

Az emelkedő inputanyagárak jelentős szerepet játszanak a termelés költségében. Ezt sokféleképpen lehet csökkenteni, már egy egyszerű GPS-es sorvezető is jelentős megtakarításokat eredményezhet.

Sok esetben a munkavégzés minőségére nem fordítanak elég figyelmet, az így keletkező átfedések és kihagyások pedig területteljesítményben és a hozamban okoznak kiesést. Ez magával hozza aztán a több üzemanyag-felhasználást, több munkaórát, több üzemórát, ami magasabb szervizköltséget jelent stb. Hogyan lehet mégis a kevesebből többet kihozni?

Pontosabb munkavégzés LD-Agro mezőgazdasági gépvezérléssel és robotpilótával!

Emberi beavatkozás nélkül traktorok, kombájnok, permetezők akár +-2 cm-es pontossággal haladnak egyenes vagy görbe nyomvonalakon mezőgazdasági gépvezérlés segítségével. Robotpilóta használatával több szempontból is kézzelfogható megtakarítást érhet el. Mik is ezek pontosan?


LD-Agro kormányautomatika +-2 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal, minden munkaművelethez!

Mivel a robotpilóta használatával a csatlakozó sorok mindig párhuzamosak, jelentős input anyag és üzemanyag-megtakarítás érhető el, legyen szó vetésről, sorköz-kultivátorozásról vagy vegyszerezésről. A kormányautomatika minden olyan esetben használható, ahol szükség van a pontos sorcsatlakozásra, vagy amikor még nem rendelkeznek művelő utakkal. Mezőgazdasági gépvezérléssel precízebb a munkavégzés, milyen előnye van még?

 

Az LD-Agro robotpilóta rendszerek tehermentesítik a gép kezelőjét!

A kormányautomatika leveszi a traktoros válláról a gép soron tartásának terhét, így figyelmét a tényleges munkafolyamatra tudja összpontosítani. A mezőgazdasági gépvezérlés csökkenti a fáradságérzetet, ezáltal növeli a hatékonyságot. Robotpilóta használatával egy hosszú műszak végén is tökéletes lehet a munkavégzés, hiszen a gép soron tartását a kormányautomatika végzi a gép kezelője helyett. Előfordult már Önnel, hogy hogy kevés idő alatt sok szántóföldi munkát kellett elvégeznie?

 

Mezőgazdasági gépvezérlés segítségével függetlenítse magát külső tényezőktől, amennyire csak lehet!

Automata kormányzással nem számít, milyen napszak van, hiszen a robotpilóta éjjel is megtalálja a csatlakozó sorokat! Mezőgazdasági gépvezérlés porban vagy ködben, a nap 24 órájában folyamatosan biztosítja a pontos és költséghatékony munkavégzést! Az LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlések fent említett előnyei precízebb munkavégzést eredményeznek kevesebb input anyag felhasználásával, ezáltal növeli a hatékonyságot!

 

Maximalizálja gazdasága hatékonyságát Ön is az új, LD-Agro robotpilóta rendszerekkel! Csökkentse a termelés költségeit, növelje a hozamot automata kormányzás használatával!

A megfelelő mezőgazdasági gépvezérlés és GPS-vevő kiválasztásához kérje szakértő kollégáink segítségét!

Kocsis Árpád

06-70/3423-887

A cikk szerzője: Kocsis Árpád

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!