Az Év Gépe címet nyerte el a Valtra (x)

Agro Napló
A SIMA 2015-ös kiállításon a 180-280 LE-s kategóriában számos nevező közül a Valtra T Széria kapta az év gépe címet. A 17 európai országból kiválasztott , 19 független újságíróból álló zsűri értékelése alapján ítélték oda a díjat. Az év gépe címért a legújabb technológiát alkalmazó és előre mutató gyártók versengtek.

Frankfurtban tavalyi év novemberében mutatkozott be az új Valtra T széria . Már a bemutatkozás után nagyon jó visszajelzéseket kapott mind a forgalmazóktól mind az ügyfelektől.

A gyártás már decemberben megkezdődött és ilyen rövid idő alatt fennállása óta soha ennyi megrendelés nem érkezett a gyárba. “Ez egy igen fontos elismerés a Valtra és az Agco számára. Nagyon örülünk a pozitív vevői visszajelzésektől– ez bizonyítja hogy a Valtra valóban figyel a vevői elvárásokra, és megütöttük a főnyereményt az új T Szériával”, mondta Mikko Lehikoinen, a Valtra marketing igazgatója.

A negyedik generációs, teljesen új T Széria 155-től 250 lóerős teljesítmény kategóriát fed le 7 modellel. 

Talán a legszembetűnőbb újdonság a teljesen új terveken alapuló vezetőfülke.

Kitűnő kilátást, tágas munkahelyet kínál, új divatos anyagokat használunk a csendes fülke építéséhez. Vezetői kényelem, könnyű kezelhetőség, ergonómikus kezelőszervek jellemzik, emelik a legjobb fülkék közé. A Valtra egyedül használ AIRES+ légrugós első híd rugózást , mely egyedülálló vezetési élményt nyújt. Négy választható felszereltségi szint (HiTech, Active,Versu és Direct)  biztosít minket a választás szabadságáról, és arról hogy mindig a munkáknak és feltérteleknek legmegfelelőbb modellt válasszuk. A strapabíró AGCO Power motorok (6,6 és 7,4 literes lökettérfogattal) csak SCR rendszerűek, optimalizált turbófeltöltő, az EcoPower, a SigmaPower és számos egyéb tulajdonság eredménye az alacsony üzemanyag felhasználás , csendes járás, alacsony károsanyag kibocsátási értékek, és magas termelékenység. Külön figyelemmel voltak a tervezők a könnyű és gazdaságos karbantartásra, a kötelező szerviz intervallum kitolódott 600 üzemórára.

Az öt éves fejlesztési időszak során számos gazda véleményét kérték ki, folyamatos kétirányú beszélgetés folyt a gyár és a végfelhasználók között. Az előszériában készült traktorok a világ számos pontján különböző feltételek mellett összesen több mint 40.000 üzemóra teszten mentek keresztül. Jól vizsgáztak a laboratóriumi és különböző mezőgazdasági teszteken- legyen az Skandináv hideg tél vagy forró Porugál nyár. Strapabíró kialakítás,magas termelékenység, alacsony felhasználási költségek, kimagasló kezelői kényelem jellemzik az új T Szériát.




 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2024.05.17. péntek

Az összefüggő felhő- és csapadékzóna északkelet felé halad, mögötte a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható és egy átmeneti szünetet követően délután záporok, zivatarok, néhol akár heves zivatarok is kialakulhatnak, de a Délnyugat-Dunántúlon ekkor már csak kis eséllyel lehet csapadék

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?