TELEPHELY FEJLESZTÉS A KÉSZENLÉT ZRT-NÉL (x)

Agro Napló
A Készenlét Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 24.104.233 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 53.029.313 forint összköltségvetésű pályázatból műhelyépítés és ahhoz kapcsolódó műszaki berendezések beszerzése valósult meg.

Cégünk, a Készenlét Zrt. több, mint 24 éve folytatja sikeresen tevékenységét. Az állattartó telepek tekintetében nagyrészt a nagyüzemi gazdaságok, míg a növénytermesztés tekintetében a kis,- középgazdaságok részére értékesít vállalatunk mezőgazdasági gépeket,- technológiákat, de az évek során tevékenységünk kiegészült a borászati eszközök értékesítésével valamint építészeti beruházásokkal. Ezzel az évek során a mezőgazdaságban érdekelt gazdaságok számára szolgáltató cégek között egy teljesen egyedülálló komplex tevékenységet hoztunk létre.

A cég fejlődésének köszönhetően a 2011-ben átadott új telephelyünk mellett szükségszerűvé vált egy többállásos műhely létrehozása, amelyet a szolgáltatás minőségének javításán túl az is indokolt, hogy az elmúlt években egyre több motorikus gépet értékesítettünk, így jelentős mértékben megnőtt a szerviztevékenységünk leterheltsége.

A 2013-ban beadott pályázat pozitív elbírálását követően cégünknél megvalósult egy, a mai kornak minden paraméterében megfelelő kétállásos műhely, mely esetében cégünk környezettudatos működésének megfelelően napelemes rendszer biztosítja az energiaellátást. A pályázat keretén belül beszerzésre kerültek a szerviz tevékenységünkhöz kapcsolódó műhely berendezések, továbbá a gépek javítása során keletkező környezetterhelő szennyvíz tisztítására alkalmas REDO Water berendezés, mely univerzális felhasználási körének köszönhetően a jövőben a cégünk K+F tevékenységét is egyaránt szolgálja partnereink kiszolgálása során.

KDOP-1.1.1/C-12-2013-0003 azonosítószámú projekt keretén belül 24.104.233 Ft értékben vissza nem térítendő támogatást nyertünk.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!