Agrolánc Kft. (x)

Agro Napló

„A” pavilon 204/C stand

Szeretettel várjuk az AgrárGépShow kiállításon, ahol megtekintheti az ültetvényápolás feladatainak elvégzéséhez szükséges gépeket, eszközöket:

ANTONIO CARRARO ÜLTETVÉNYTRAKTOROK

  • megfordítható kormány-ülés rendszer a hátsó emelő berendezésre függesztett  munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők
  • ACTIOTM alváz a 15 fokos tengelyek közti elfordulás következtében folyamatos, talajjal történő érintkezés
  • alacsony tömegközéppont stabilitás rézsűn, fordulóknál, terhelt állapotban
   RINIERI ÜLTETVÉNYÁPOLÓ MUNKAESZKÖZÖK
  • több mint 90 év tapasztalat
  • magas minőségű alapanyagból gyártott termékek
   SELVATICI ÁSÓGÉPEK, GÖDÖRFÚRÓK
  • kiváló minőségű, precíz munkavégzésű eszközök
 

Forgalmazott termékeinket országos lefedettséggel szervizeljük, amelyekhez biztosított a folyamatos alkatrészellátás.

 

www.agrolanc.hu    

ANTONIO CARRARO

SRH 9800 Infinity – HIDROSZTATIKUS HAJTÁS, ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY

Az 2015-ös „ÉV TRAKTORA” verseny döntőjébe jutott modell

Az Antonio Carraro SRH 9800 típusú traktor 87 LE-s, törzscsuklós kormányzású, hidrosztatikus hajtású, megfordítható kormány-ülés rendszerű gép, amely mostantól új „Infinity” kivitelben is elérhető.

Előnye a továbbfejlesztett hajtás, amely egyenletes sebességnövekedést tesz lehetővé akár változó terhelés során is.

Az új Infinity hajtás két mechanikus sebességtartományt biztosít: munkafolyamatok végzéséhez 0 - 15 km/h, haladáshoz 0 - 40 km/h közötti tartományban.

Mindkét tartományban 3 sebességfokozat érhető el, amelyek haladás közben kapcsolhatók. Az erőgépen alkalmazott „ECO System” automatikusan szabályozza, hogy a legmagasabb sebesség alacsonyabb motorfordulatszámon legyen elérhető, amelynek köszönhetően csökken az üzemanyag-felhasználás.

Ez lehetőséget ad a gépkezelőnek arra, hogy pontosan beállítsa manuálisan a sebességet a munkafolyamathoz, így a traktor ideálissá válik olyan eszközök működtetésére, amelyek megkövetelik a gépkezelőtől a haladási sebesség előre történő beállítását.

Az új SRH 9800 Infinity ESC (elektromos sebességellenőrző) előnye a TLT fordulatszám és a munkasebesség menedzsment rendszer, amely lehetőséget ad a gépkezelőnek, hogy egyszerre vagy egymástól függetlenül állíthassa be a haladás sebességét és a TLT fordulatszámát. Így biztosított az optimális és a folyamatos teljesítmény függetlenül a terhelés változásától.

Az új SRH 9800 Infinity egy speciális traktor olyan területekre, ahol a géppel szemben alapvető követelménynek számít a tökéletesen pontos munkavégzés, a kompakt méret, a moduláris kivitelezés és a kiváló irányíthatóság.

Az SRH 9800 Infinity modellre opcióként 4 év kiterjesztett garancia igényelhető.


 
ANTONIO CARRARO MACH4 – GUMIHEVEDERES, TÖRZSCSUKLÓS, MEGFORDÍTHATÓ KORMÁNY-ÜLÉS RENDSZERŰ ÜLTETVÉNYTRAKTOR

A futurisztikus kinézetű modell nem csupán szembetűnő karosszériájával vonja magár a tekinteteket, hanem speciális járószerkezetével is. A traktor az új típusú, Ergit 100-as sorozatú SRX törzscsuklós modell továbbfejlesztett változata. Négykerék-hajtással, 87 LE-s turbódízelmotorral és gumihevederes futóművel készül a quadtrack. E speciális megoldásnak köszönhetően a traktor korábban szinte művelhetetlen vizes, csúszós, extrém meredek területeken is dolgozhat. A gumiheveder nagy felfekvő felülete kiváló vonóerő leadást biztosít minimális talajnyomás mellett (talajtömörítő hatása 0.2 kg/cm2, ez kb. 50%-al kevesebb, mint egy hagyományos, gumikerekes traktoré). Az extrém rézsűjáró képesség a gumihevederes futóművön kívül a jármű alacsony súlypontjának is köszönhető. A beépített ACTIO™ váznak köszönhetően keskeny sortávolságú ültetvényekben és szűk kanyarodási körülmények között is különösen könnyű az irányíthatósága. A megfordítható kormány-ülés rendszer (RGS™) és a Joystick vezérlésű hidraulika rendszer jelentősen csökkentik egy-egy feladat elvégzésének munkaidejét. Az erőgép légkondicionált fülkével is rendelhető. Vontatókapacitása és közúti közlekedésben elérhető sebessége 40 km/h.


    
SORALJMŰVELŐ BERENDEZÉSEK

Az erőgép hátsó három pontjára vagy motoroldalra csatlakoztatható eszközök méretválasztéka lehetővé teszi, hogy az ültetvény térállásához válasszon modellt. A művelőfej vezérlését saját hidraulikarendszer biztosítja a tőérzékelőn keresztül.

 
 
ÜLTETVÉNYTÁRCSÁK

A Rinieri FRM tárcsák kifejezetten hegyvidéki szőlőművelésre fejlesztették ki. A tárcsalevelek egy különleges rugós taggal kapcsolódnak a vázhoz melynek a neve „Stone-Jumper”. Ennek az egységnek köszönhetően a talajban levő kövek nem tesznek kárt a tárcsában. Az eszköz vázszerkezetének a kialakítása lehetővé teszi a munkaszélesség módosítását. A munkamélység jól szabályozható a hátsó tömörítő hengerrel 6-12 cm-es tartományban.

 
 
CARAVAGGI APRÍTÓGÉPEK BIO 230

Az aprítógép egy új kombinációjú késes-kalapácsos aprító-egységgel rendelkezik, mely közvetlenül egy állítható kifúvókéményhez csatlakozik. A viszonylag kis méretű BIO 230-as gép nagy előnye a 10 cm-es aprítható méret, és a nagy aprítási teljesítmény. A gép leginkább egyenes szálas anyagok aprítására alkalmas, felszerelhető közúti alvázzal, és teljesen önjáró berendezéssel.

 
   
GIANNI FERRARI GYŰJTŐTARTÁLYOS FŰNYÍRÓK

Az olasz Gianni Ferrari cég PG típusú multifunkcionális gépei széles választékban készülnek: benzin- és dízelmotorral, 22 – 30 LE közötti teljesítmény-kategóriában, kétkerék- és összkerék-hajtással, alacsony- és magas tartályürítéssel. Az alapgépek számos munkaeszközzel egészíthetők ki, melyekkel egész évben kihasználható berendezéseket kapunk. Az alapgéphez csatlakoztatható számos adapterrel a zöldterületek karbantartásával foglalkozó vállalkozások azonnali megoldást nyújtó, multifunkcionális gépekhez jutnak .A homlokoldali függesztésű asztallal szerelt gépeken a nyírás és a gyűjtés egy időben történik. A kaszálék igen rövid úton jut el a vágóasztaltól a gyűjtőtartályig a gép belsejében elhelyezett nagyteljesítményű acélturbinán keresztül.

 
 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?