Újabb sikeres gépátadáson van túl a Silliker Kft. (x)

Agro Napló
Ezúttal a jászkiséri Nagy Mihály és kedves családja részére szállítottunk a környei VAgro Kft közreműködésével egy 3.2 méter munkaszélességű  rögtörővel szerelt vontatott nehéztárcsát. 

Az immár boldog tulajdonos október végén keresett meg minket érdeklődésével, és mivel tudjuk, hogy az idő szorított,  már telefonos beszélgetés alkalmával egyeztettünk egy referencia látogatást a gyár területére nagyon rövid időn belül.

A tárcsa önmagáért beszélt jól kitalált, masszív, robosztus konstrukció, vastagfalú 5 mm-es  560 as lapokkal IH csapágyazással öntvény távtartókkal 35x35-ös négyszög tengellyel, sárkaparóval és 350-mm es rugózott rögtörővel.

Gyakorlatilag a helyszínen történt megállapodást követő egy héttel később már is a megrendelő udvarában volt a gép ami példaértékű, csak úgy mint a kiemelkedő két év garancia .

A hozzávetőleg 45 perces összeszerelési idő ellenére sajnos besötétedett mire végeztünk.

Nagy Mihály elmondta, hogy  a Silliker Kft. kapcsán gyors és igen korrekt céget ismerhetett meg, minden az előzetesen megbeszéltek szerint zajlott, az ajánlat adástól a beüzemelésig, ezért szívesen viszi hírünket a térségben.

A belénk fektetett bizalmát ez úton is köszönjük nekik. Jó munkát,és termésben gazdag esztendőket kívánunk nekik! 






Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!