2024. május 3. péntek Tímea, Irma

Invite pályázat '2003

Agro Napló
A pályázat tárgya

Az Invite eljárás gyakorlati alkalmazásának tapasztalatai 2003-ban

A pályázat témája

Az Invite eljárás biológiai, környezetvédelmi és alkalmazástechnológiai hatásainak gyakorlati tapasztalatai. A pályázatnak az alábbi alpontokat kell tartalmaznia:
  • zsgálat címe,
  • zsgálat célja,
  • zsgálat módszere,
  • mények és tapasztalatok
  • Javaslatok

    A pályázatban 4 db diafelvétellel, vagy 4 db 3. 000.000 pixel felbontású digitális fényképpel kell igazolni az Invite használatánál megfigyelt eredményeket, tapasztalatokat. A pályázat 1, 5 sortávval és minden oldalon 2 – 2 cm margóval Times New Roman 12-es betûtípussal gépelve a mellékletekkel együtt legfeljebb 10 oldal lehet. A pályázatra, az azonosításra alkalmas jeligét kell rá felírni. A fotókat külön a mellékletben, vagy diával, vagy a megadott felbontású digitális fényképeket tartalmazó adathordozóval (CD) 2 példányban kell beadni. A pályázatot nem kell beköttetni.

    Pályázat feltétele

    A pályázat növényvédelmi mérnökök számára hirdetett nyílt pályázat. A pályázat feltétele a növényvédő mérnöki kamara által bejegyzett tevékenység, amit a pályázati anyaggal egyben küldött, jeligés zárt borítékban, a pályázó nevét és értesítési címét tartalmazó „a névvel ellátott növényvédő mérnök” bélyegzővel lepecsételt levélpapíron kell tanúsítani. A pályázaton részt vehetnek azok a fentnevezett szakemberek, akik az Invite EC-t a gyakorlatban légi kijuttatással alkalmazták és tapasztalataikat a megadott formában dokumentálva jeligés zárt borítékban „Invite pályázat 2003” felirattal 2003. szeptember 15 –ig beküldik a Biomark Kft. Budapest IV. kerület Nagysándor József út 10 címére.

    A pályázat elbírálása

    A pályázatot 3 tagú szakmai zsûri bírálja el, aminek összetétele az alábbi: 1 fő a Biomark Kft. részéről, 1 fő külső semleges kutatóintézeti rovartani munkatárs, 1 fő marketing, vagy marketingkommunikációs szakember. A pályázat értékelését az alábbi négy szempont alapján, mindegyiket külön – külön 1 – 10 pont között pontozva végzik:
  • az Invite újszerûségének bemutatása a gyakorlati alkalmazásban (1 – 10 pont),
  • szakmai és módszertani megfelelés (1 – 10 pont)
  • a vizsgálat tapasztalatai, annak gyakorlati használhatósága (1 – 10 pont),
  • a fotók tapasztalatokat alátámasztó, bizonyító ereje (1 – 10 pont).

    A pályázat díjazása

    A szakmai zsûri 1 első díjat, 2 második díjat és 3 harmadik díjat, tehát összesen 6 díjat oszt ki, az alábbiak szerint:

    Az első díj 100. 000 Ft, a két második díj 50. 000 - 50. 000 Ft, a három harmadik helyezett 3 30. 000 – 30. 000 Ft értékû készpénzdíjazásban részesül.

    A díjat később meghatározott nyilvános díjátadási ünnepélyen, a pályázat valamennyi résztvevőjének a meghívásával ünnepélyes keretek között adják át. A díjazottak ezen a rendezvényen 10 – 10 perces előadásban prezentálják eredményeiket.

    A pályázatról felvilágosítást a Biomark Kft. munkatársai adnak.

    Biomark Kft.
    Budapest, IV. Nagysándor József út 10.
    1046.
    Címlapkép: Getty Images
  • NEKED AJÁNLJUK
    CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
    KONFERENCIA
    AgroFuture 2024
    Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
    AgroFood 2024
    Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
    Vállalati Energiamenedzsment 2024
    Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
    Agrárium 2024
    Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!