Yara és az új generáció

Agro Napló
A Yara Hungária ebben az évben indítja útjára új programját YaraGeneráció néven, mely kifejezetten a felsőfokú agrároktatásban tanuló hallgatókat célozza.  

A Yara felelősséget érez a jövő generációjáért, vagyis azért, hogy a fiatalok kikerülve az életbe gondolkodásukban, munkájukban is a minőséget, a tudatosságot válasszák. A világ legnagyobb mûtrágyagyártó és -forgalmazó vállalataként kötelességüknek érzik, hogy már ebben a korban elültessék a környezettudatos termelésre való igényt, és képessé tegyék a felnövő generációt arra, hogy innovatív mezőgazdasági megoldásokat találjanak.

 

 


 

 

A programban lehetőség van egyénileg, és csapatban is részt venni, valamint a TDK-dolgozatok nevezésével is lehet regisztrálni. A játék október végétől májusig tart, bármikor lehetőség van a csatlakozásra. A feladatok nem csak a tápanyagellátás témáját, hanem környezetvédelmet, értékesítési gyakorlatot és egyéb érdekes témákat is érintenek. A fődíjak igen vonzóak lehetnek a hallgatók számára, hiszen a legjobbak a Yara finnországi farmjára és németországi kutatási központjába nyerhetnek bepillantást, továbbá értékes tárgyi nyeremények várnak még a résztvevőkre.

A programról bővebb információ és regisztrálási lehetőség a www.yarageneracio.hu weboldalon található.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Alapos okunk van rá

Alapos okunk van rá

„Emlékszem az idei télre… egy hétfői napra esett…” – csak első olvasatra megmosolyogtató ez a keserédes mondat, másodikra már biztosan nem az.

Repcetermesztőknek ajánljuk!

Repcetermesztőknek ajánljuk!

Még tombol a nyár, dübörögnek a kombájnok, telnek a magtárak, és az idő gyorsan telik, azt vesszük észre, hogy a jövő évi vetéstervet össze kell állít...

A Yara továbbra is Magyarországon marad

A Yara továbbra is Magyarországon marad

A Yara International ASA norvég tulajdonú világcég, amely magyar érdekeltsége, a Yara Hungária Kft. révén 2008 óta van jelen hazánkban, és magas színv...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?