2024. április 29. hétfő Péter

Vegyen harmóniát!

Agro Napló
A 20 éves Sumi Agro Hungary Kft. Magyarországon tevékenysége során mindig tartott a palettáján piretroid készítményeket. A bennük lévő hatóanyagok változtak az évek során, de a formuláció megújításához megvártuk a születésnapunkat; hogy adhassunk is…  


A mi ajándékunk egy WG formulációjú, korszerû inszekticid; a NAGOMI. Egy rovarölő szer, mely a mindennapok megoldásait támogatja a legfontosabb kultúrnövényeikben a kártevők széles köre ellen. A hatás régi, az eredmény stabil, a termék új! A nevének megfelelően (Nagomi = harmónia) a termék jól illeszkedik a kor elvárásaihoz. Hatóanyaga révén a készítménnyel érintkező rovarok gyorsan elpusztulnak, s a kezelt felületet a később betelepülők hosszabb ideig elkerülik. Formulációjának köszönhetően minden palackba zárt hatóanyaga hasznosul, könnyen kiönthető, nem kell többször öblíteni, nem érzékeny a fagyra, precízen adagolható… A hasznos élőszervezetek esetében a méhekre való veszélyessége mérsékelt, ezért alapterméke lehet a méhkímélő technológiáknak. Alacsony dózisának köszönhetően kismértékû a környezetterhelése. Kellő ismerettel, gondos kivitelezéssel a nagy felületen termesztett és/vagy nagy értékû kultúráink biztos védelmezője az ÚJ NAGOMI!

Odafigyelésünk, gondoskodásuk végett a „harmónia” a jövőben több kiszerelésben elérhető, ezzel is segítve a gazdaemberek szükségletét, igényét, életét. Biztosítsa a Mi termékünk az Ön harmóniáját, legyen a Mi piretroidunk az Ön Nagomija! 2013-tól keresse nagykereskedőinknél!

Ha piretroid, akkor legyen NAGOMI!

 


                                     

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!