Bemutatkozik a MEPET kft.

Agro Napló
A MEPET Kft. 2001. január 1-én kezdte meg tevékenységét. Cégünk szárítók, tisztítók téma-körben tevékenykedik, a terület egészét átfogó palettával. Az általunk forgalmazott gépekkel, berendezések-kel, valamint alkatrészekkel igyek-szünk a legkülönfélébb vevõi igénye-ket is kielégíteni.

A kisebb farmergazdaságok számára készülő finn MEPU mobil szárító 0,5 t/ó teljesítménytől a 3,3 t/ó teljesítményig kukoricában rugalma-san, az igényeknek megfelelő méret-ben és felszereltséggel áll a vevők ren-delkezésére. De nem csak mobilitása, hanem különösen környezetkímélő és energiatakarékos mûködése teszi gaz-daságossá és közkedveltté. A gyártó országban az ebben a kategóriában eladott szárítók mintegy 80%-a származik a MEPU cégtől.

Magyarországon több referencia-hellyel rendelkezünk. Ez a szárító nem építési engedély köteles.

A nagyobb gazdaságok számára a már közismert és elfogadott PETKUS szárí-tókat ajánljuk, melyek teljesítménye a 3 t/ó-tól egészen a 40 t/ó-ig változtatható skálán mozog 10% vízelvonás mellett.

A PETKUS Wutha céggel már 1995 óta állunk üzleti kapcsolatban, mely az általuk gyártott energiatakarékos, környezetbarát terményszárítók forgalmazását jelenti. Ennek eredménye közel 30 komplett szárítótelep felépítése Magyarországon az elmúlt néhány évben. Természetesen a szárító és tisztító gépeken kívül az ezek ellátásához szükséges szállító berendezések, mint szállítószalagok, rédlerek, serleges felvonók is jelentős a kínálatunk.

Vállaljuk, magtárak komplett betároló rendszereinek elkészítését, vetőmag-üzemek tervezését és kivitelezését is.

Partnerek vagyunk továbbá a használt Petkus magtisztító gépek értékesítésében, felújításában is.

Széles skálában forgalmazunk fém gabona-silókat kiegészítő berendezéseivel együtt.

A MEPET Kft. foglalkozik Petkus magtisztító alkatrészek garanci-ális és garancián túli gyári és utángyártott alkatrészek kereske-delmével. Az alkatrészeket raktár-ról, vagy rövid szállítási határidővel tudjuk biztosítani, személyes, postai vagy vasúti utánvétellel.

Ezentúl minden egyéb mezőgaz-dasági gép, eszköz, berendezés forgalmazását végzi cégünk, főleg családi gazdaságok számára MTZ traktorok és hozzá kapcsolódó gépsorok, bármely gyártmány és típus vonatkozásában.

Kérés esetén SAPARD és beruházási pályázatok elkészít-tetését is vállaljuk, ill. hitel megszerzésében is segítünk.

A MEPET Kft. szeretettel várja minden kedves régi és leendő vásárlóját 2004. február 18-21. között az:

AGRO+MASHEXPON

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!