„Nagy érdeklõdés övezte a bábolnai partnertalálkozókat!”

Agro Napló
A Bábolna Takarmányipari Kft. ötödik alkalommal rendezte meg partnertalálkozóit, amelyeket most is - mint az elmúlt két évben - a Bábolnai Gazdanapok keretében a gyönyörû fedett lovardában tartott. A nagyüzemi partnerek szeptember 11-én, a márkaképviselõk pedig szeptember 12-én látogattak el az illusztris helyszínre. A nagy érdeklõdésre jellemzõ volt, hogy 11-én több, mint 550-en, 12-én pedig 200-an vettek részt a rendezvényeken.

A nagyüzemi partnertalálkozó megnyitóján Gergácz Zoltán kereskedelmi és fejlesztési osztályvezető szólt, majd Marczali Gábor ügyvezető igazgató ismertette a cég helyzetét, eredményeit, ill. az aktualitásokat. Ezt követően Gergácz Zoltán tartott előadást a kft. értékesítési eredményeiről, jövőbeli céljairól. Dr. Kelemen Ferenc, kutatás-fejlesztési menedzser a cég új fejlesztési elképzeléseit vázolta, majd a cég néhány kiemelt partnere vehette át a hagyományos termelési díjakat. Életmû díjat kapott Harmatos József, a MO-TEJ Kft. ügyvezető igazgatója. Posztumusz-díjban részesült Nagy Jenő, a Lajta-Hanság Rt. nemrégiben elhunyt vezérigazgatója, ill. Schuchmann Rezső, a Nógrád Gabona Rt. volt vezérigazgatója. Zárszóként Velez Zoltán, a Bábolna Rt. igazgatóságának elnöke köszönte meg a Bábolna Takarmányipari Kft. dolgozóinak eddigi sikeres tevékenységét, és további eredményes munkát kívánt a jövőre vonatkozóan.

A szeptember 11-ei márkaképviselői rendezvényére a cég kisüzemi partnerköre volt hivatalos. Lajtos Lajos, márkaképviseleti osztályvezető megnyitója után Marczali Gábor ügyvezető igazgató a nagyüzemi partnertalálkozón elhangzott előadását tartotta meg. Ezt követően Lajtos Lajos értékelte a márkaképviseleti hálózat eredményeit, ill. ismertette a piaci kilátásokat. Gergácz Zoltán, kereskedelmi és fejlesztési osztályvezető zárta az előadásokat a cég új fejlesztési elképzeléseinek bemutatásával. Az előadások után díjátadásra került sor, ahol a Nutramix Bt. a legnagyobb forgalom eléréséért, a Scheffer és Társa Kft. pedig a legnagyobb forgalom növekedésért kapott elismerést. A fogadás előtt került lebonyolításra a „Szárnyaljon Velünk Rióba!” brojler táp akció sorsolása, ahol a fődíjat a 2 személyes utat a Riói Karneválra Galó Pál szarvasi vásárló nyerte.

A kft. örömmel vette tudomásul, hogy partnerei fontosnak tartják a vevőtalálkozókon való megjelenést. A jövő évben reményeik szerint újra ilyen széles körben találkozhatnak majd.

Bábolna Takarmányipar Kft.

2942 Nagyigmánd, Pf.: 16

Tel./Fax: 34/557-000, 34/557-015

e-mail: info@btakipar.hu

www.babolnatakarmany

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?