2024. április 29. hétfő Péter

Jövõre bõvülõ tematikával jelentkezik az AGRO+MASHEXPO

Agro Napló
A mezõgép ipar hazai legrangosabb seregszemléje jövõre 23. alkalommal várja a kiállítókat és látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A HUNGEXPO Rt. 2004. február 18-21. között rendezi meg a mezõgazdaság évadnyitó szakmai fórumát amely az utóbbi két évben meghonosodott gyakorlat szerint teljes egészében fedett területen fogadja a szakembereket.

A struktúrájában megújult kiállítás a 2003. évben sok tekintetben "leg"-eket produkált: a kiállítási terület, valamint a kiállítók és látogatók tekintetében is. 180 kiállító, nettó 17137 m²-en mutatta be termékeit 20986 látogatónak. A szervezők 2004-ben is hasonló részvételi arányokra számítanak.



A kiállítás idején az elmúlt két évben szerzett pozitív tapasztalatok alapján ismételten szervezünk fórumokat és szakmai programokat, ahol az ágazat szereplőit leginkább érdeklő kérdésekről - első helyen az EU-s csatlakozásról - tartanak tájékoztatókat, ill. folytatnak párbeszédet az FVM és a szakmai szervezetek képviselői az agrárium szereplőivel.



A szervezők a standterületek eladásánál a kiállítók számára is kedvező módon a kiállítási terület nagyságát ösztönző sávos árrendszer alkalmazzák. A rendezvény tematikáját kibővítették, 2004-ben a hagyományos tematikai csoportok (pl. mezőgazdasági gépek, vetőmagvak, állattartási eszközök, vegyipari termékek) mellett várják a dísz- és konyhakert-építési eszközök, valamint a takarmányok és tápok gyártóinak jelentkezését is.



A cégek jelentkezését megkönnyíti a most először bevezetett „Jelentkezési garnitúra”, amely többek között a kiállítási Nagydíjra, valamint a Mezőgépgyártók Országos Szövetségével közösen most első alkalommal meghirdetésre kerülő Különdíjra vonatkozó pályázati felhívást is tartalmazza. Ez utóbbi díjjal a hazai fejlesztéseket szándékozik honorálni.



Az AGRO+MASHEXPO a hazai sajtó, különösen a szaksajtó számára mindenkor kiemelkedő hírértékû esemény, s ez jelentősen növeli a szakkiállítás presztizsét. A Agro+Mashexpo-n való részvétellel 2004-ben is kiváló marketing kommunikációs lehetőséget teremt a résztvevő cégek számára, s egyedülálló alkalom az mezőgazdasági gép- és eszközpark felhasználói körének az információszerzésre.



A szervezők a kiállítók további részletes tájékoztatására készséggel állnak rendelkezésre az alábbi telefonszámokon: 263-6537, 263-6535.



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!