„A CRYSTAL mélyebben szánt”

Agro Napló
Az Agroszolért Kft. 14 éve mûködik Mezõtúron, a 46-os fõút 23 km-énél – tudtuk meg az ügyvezetõ igazgatótól. Berényi János elmondta, az Agroszolért Kft. a mezõgazdasági gépek forgalmazásának, alkatrész utánpótlásának és javításának a teljes palettáját kínálja.

A társaság saját termékei közül kiemelkedik a CRYSTAL, melynek kizárólagos importőrei. Az első CRYSTAL traktorok 2001-ben találtak gazdára hazánkban és üzemeltetési tapasztalataik komoly reményekre jogosítanak. Büszkék vagyunk arra, hogy a meghibásodások száma elenyésző. Nem véletlenül választottuk saját jelmondatunknak is „A CRYSTAL mélyebben szánt” szlogent – állította a vezető.



Valamennyi hazai üzemméret ellátására alkalmasak a 100–120–160–170–180–230 és 260 lóerős négykerekûek, amelyek a vevői igények szerinti felszereltségi változatban készülnek. Minden típus pollenmentes vezetőfülkével rendelkezik.



Aki náluk, vagy a Márkakereskedőiknél vásárol új erő- és munkagépet, annak beszámítják a régit az új árába. A gépi beruházások finanszírozásához díjtalan hitel- és lízing ügyintézésen túl, visszavásárlási garanciával állnak a gazdák mellé.



A szervizháttér zökkenőmentes, hisz a gépelemek biztosítása gyári alkatrészekből, Mezőtúrról történik, beszerelésüket pedig a gyárban kiképzett szakemberek végzik. A traktorok kiváló minősége miatt mindezt a tulajdonos szinte csak a kötelező átvizsgálások során tapasztalja.



Az ügyvezető elmondta, hogy valamennyi lóerőosztályhoz tartozó CRYSTAL traktort tudják erdészeti kivitelben is szállítani.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Kőszántás

Kőszántás

Kövekkel, szikladarabokkal teli földet csak a legerősebb, legmasszívabb ekével lehet felszántani. Szigeti László gazdaságában egyedül a Grégoire Besso...

Kverneland ekék az Agrospic Kft.-től

Kverneland ekék az Agrospic Kft.-től

A világhírű Kverneland ekék évtizedek óta bizonyítják, hogy nem véletlenül kerültek az élvonalba. Precíz kidolgozás, nagyon magas anyagminőség, kiváló...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?