Az állattenyésztõk versenyképességének érdekében

Agro Napló
Magyarország mezõgazdasági gépforgalmazó vállalkozásai között igazi színfoltnak számít a Készenlét Rt., mely mára kinõtte magát a teljes technológiai vertikumot felvonultatók közé.

A szakmai partnerek széles köre és az átfogó nemzetközi kínálat, mely az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállításon képviselteti magát, a Készenlét Rt. versenyszellemét is felkorbácsolta. Hiszen a közelmúltban hazánkban nem volt rendezvény, amely nem csupán a kommunikációs folyamatok, de a termék-, ár-, értékesítéspolitika és marketingkutatás szempontjából is ilyen lényeges lett volna.
Az állattenyésztési technológia előtérbe helyezése fontos feladatunk és közös érdekünk, hogy a már sok válságon átment ágazat versenyképességét progresszív irányba fordítsuk.
A Készenlét Rt. kínálatában az állattenyésztési telepek kiszolgálásának gépei között előkelő helyet foglal el mind a Marangon fûkasza, mind pedig a Feraboli bálázó, melyek a Clim Air 50 lucernabála szárítóval együtt olasz gyártmányúak. Ez utóbbi takarmánytechnológiát a Készenlét Rt. kizárólagosan forgalmazza Magyarországon, s természetesen minden szárítóberendezést a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően terveznek és kiviteleznek. Az új fejlesztésû Faresin teleszkópos rakodógép legfőbb jellemzője a megbízhatóság. Emelési magassága és súlya: 6.28-17.40. Az ugyancsak Faresin típusú takarmánykeverő-kiosztó kocsijaik takarmánybevitele számítógép vezérlésû, korszerû technológiával gyártottak. A TMR típusok mintegy százféle takarmány összeállítását teszik lehetővé. A takarmánykomponensek optimális, egyenletes keveredése, tömegtakarmány-megtakarítás, egyenletes tejtermelés biztosított. Lochmann folyékony trágyás tartálykocsijaiknál a forgattyúdugós nagynyomású szivattyú lehetővé teszi, hogy a tartályt a lehető legrövidebb idő alatt feltölthesse akár sûrûn-folyó darabos hígtrágyával. Zárt kenőrendszer, kisebb erőszükséglet, alacsony zajszint, valamint a nagyobb szórási pontosság és pontosabb adagolás lehetősége az, ami jelentős lépés a környezetünk megóvása érdekében. Mivel tudjuk, a szigorú környezetvédelmi, állatjóléti, trágyakezelési szabályok betartása Európai Uniós tagságunk egyik hozadéka.

A Készenlét Rt. minden kedves érdeklődőt szeretettel vár
az OMÉK alkalmával a CSZ/4-es standon!

Amit érdemes csinálni, azt érdemes jól csinálni!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?