„Közép-Kelet-Európa kereskedelmi kapuja”

Agro Napló
A címben szereplõ mottót választották a szervezõk a jövõ évi, XIII. Alföldi Állattenyésztési Napok és a vele egy idõben megrendezendõ II. Mezõgazda Expo szlogenjéül.

Nem kisebb célt tûztek maguk elé, mint hogy a kiállítás-páros Magyarország legjobb szakkiállítása legyen, ahol a szakma képviselői mindent megtalálnak és ahol „üzleti eredménnyel jár kiállítani”. Terveik szerint Szlovákia vendégországként mutatkozik majd be a nívós találkozón.

A nagyszabású elképzelés alapjául szolgál, hogy az ezévi kiállítás visszajelzései szerint az Alföldi Állattenyésztési Napok és társkiállítása, a Mezőgazda Expo Növénytermesztési és Kertészeti Szakkiállítás a szakma legkoncentráltabb, legszínvonalasabb és legjelentősebb rendezvénye.

A 2006. évi kiállítást április 28–30. között rendezik meg, a korábbihoz képest mintegy 5000 m2-rel megnövelt területen, amivel a látogatók és a kiállítók jobb kiszolgálását kívánják szolgálni. Így például a kiállítók részére új mosogatókonyhát létesítenek és a gépkiállító terület vízelvezetésének legmegfelelőbb megoldásán is dolgoznak. A szervezők célja, hogy Hódmezővásárhely a mezőgazdasági szakma fővárosává váljon a közép-kelet-európai térségben. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Pöttinger acquires MaterMacc Spa.

Pöttinger acquires MaterMacc Spa.

Pöttinger complements its product portfolio for modern arable farming through the acquisition of the Italian manufacturer MaterMacc Spa. The existing...

AlphaVet – jubileumi mesterhármas

AlphaVet – jubileumi mesterhármas

Pezsgőskoccintással és tortavágással egybekötött ünneplésre hívta partnereit, valamint a sajtó munkatársait az AlphaVet Állatgyógyászati Kft. vezetése...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!