Új motorok, új szériák a Valtrától

Agro Napló
A 2005-ös évtõl a Valtra hivatalos importõre az Agroker Kft. Kecskemét. Az Agroker Kft. a Renault és Goldoni traktorok mellé a Valtra traktort, mint prémium kategóriát választotta. A 3 erõgépmárkával a cég traktorkínálata teljessé vált, és maximális összhangban igazodik a vevõi igényekhez.


A Goldoni 2005-től 21–95 Le-ig a kertészeti, állattartó-telepi és kommunális traktorkategóriában nyújt teljes körû kínálatot, 7 termékcsaládjával és azokon belül 26-féle erőgéppel.



A Renault erőgépeiből néhány darab még kedvező áron elvihető, majd ennek helyére lép be a Valtra a teljes kínálatával, amelyből egy kis ízelítőt szeretnénk adni.



A Valtra az egyik legpatinásabb európai traktorgyár. Története az 1900-as évek kezdetéig nyúlik vissza. Az erőgépgyártás mellett az első és a második világháború egy-egy szakaszában fegyvergyárként is mûködött, majd a második világháborút követően dinamikus fejlődésnek indult az erőgépgyártás területén, aminek eredményeként hamarosan két új gyárat nyitott, egyet Brazíliában egyet pedig Afrikában. E két gyár közül az utóbbiban még napjainkban is folyik a termelés, a professzionális traktorok előállítása. A vevők elégedettségét tükrözi, hogy mind Finnországban, mind Brazíliában a traktoreladások 60%-át a Valtra traktor teszi ki. A Valtra saját motorgyárral is rendelkezik, a SISU DIESEL ezen a területen az erőforrások elitjéhez tartozik, a név a hosszú élettartamot és a nagy teherbíró képességet jelképezi. Az idei év áprilisától a 4 hengeres 140–160 Le-s és a 6 hengeres 175–210 Le-s traktorok már common rail befecskendezési rendszerrel kerülnek forgalomba. Az új befecskendező rendszernek köszönhetően a gépek nyomatékosabbak és alacsonyabb fogyasztásúak. A márka piacosságát tükrözi az is, hogy az AGCO beemelte a Valra-t a prémium kategóriabeli FENDT mellé, ugyanakkor termékeiből jelentős tavaszi kampányt is indított.



A Valtra filozófiája alapján a megrendelő igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítve, azaz, „a la carte” kell teljesíteni. Ennek a kimagasló igényû munkának kötelezték el magukat a gyár dolgozói, és a gyártástechnológia is ezt a hitvallást tükrözi. A saját maga elé kitûzött minőségi igényt a VALTRA úgy tudja megvalósítani, hogy egy-egy traktor gyártása egy-egy szerelőcsoporthoz kötődik. A szerelősoron dolgozó szakemberek „saját gyermeküknek” tekintenek minden egyes motort és minden egyes gépet. Számukra hihetetlenül fontos a precizitás és a hosszú élettartam, éppen ezért gyártás közben minden egységet többször ellenőriznek, majd gépenként 800-féle tesztnek vetik alá a napi gyártás teljes mennyiségét. Ez az igen szigorú minőségkontroll szavatolja a gépek problémamentes üzemeltetését, több ezer ledolgozott órát követően is.



Az AGROKER Kft-t meggyőzte a Valtra filozófiája és gyártástechnológiája, ezért 2005-től felvállaltuk a Valra traktorok képviseletét, amelyhez országos szervizhálózatot, 0–24 órás szervizügyeletet és gyors alkatrészellátást biztosítunk.



A Valtra forgalmazásához az Agroker Kft. a megszokott hátteret, teljes körû hitelügyintézést, országos szervizhálózatot, 0–24 órás szervizügyeletet és gyors alkatrészellátást biztosít.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?