DÍJAZOTTAK - NAGYDÍJASOK

Agro Napló
LinamarRt., Mezõgép Divizió OROS SF 12-QSA szárzúzós kukoricacsõ-törõ adapter A legkorszerûbb konstrukciós megoldásokat, új hajtásrendszert és QSA szárzúzó megoldást tartalmazó, tizenkét soros hazai fejlesztésû kukoricacsõ-törõ adapter világviszonylatban is újdonságnak számít.

A legnagyobb teljesítményû arató-cséplő gépekhez illeszthető. Az elmúlt évben a New Holland CR 980-as arató-cséplő géppel 55 t/órás kukorica betakarítási rekordot állított fel. Az adaptert forgalmazzák Magyarországon kívül, Nyugat-Európában és a tengerentúlon is.

ISV Hústermelést Szervező Rt.
ISV-WEDA multifázisos Dry-Comp
száraz malactakarmányozási technológia
A számítógép vezérlésû multifázisos malactakarmányozási rendszer 10 komponensből 10 féle receptúra szerint, 5 takarmánygörbe alapján irányítja a technológiát. Az egyes komponenseket 10 gramm pontossággal méri be. Az abrak takarékos és környezetbarát takarmányozási rendszer 5–6%-kal mérsékli a takarmányozási költségeket és KNA modulja révén csökkenti a trágyába kerülő nitrát és foszfor mennyiségét.

KÜLÖNDÍJ
FerroFlex Kft.
„3F–30 FF traktoros homlokrakodó BDP 20-as és BDP23-as magas ürítésû markoló kanállal”
A 90–130 Le-s univerzális traktorokhoz illeszthető, hidraulikus mûködtetésû homlokrakodó korszerû gémrendszere és speciális kialakítású, magas ürítésû markoló kanalai révén 4,1 + 1,5 m-es rakodási magasságot tud elérni, 2,4 tonna teher emelése során. Különösen előnyösen használható a gabonatárolókban és szemestermény-kezelő telepeken.

Gratulálunk a díjazottaknak!
Az Agro Napló szerkesztősége

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!