Sok munka, kitartás és bizakodás a jövõbe tekintve!

Agro Napló
Ez a mottója annak a vállalkozónak, aki már annyit küzdött élete során, hogy meglepetést már nem sok dolog tud okozni Neki.
Major József Tornyiszentmiklóson a Határ Menti Korona Kft. tulajdonosa 1998-tól kezdett komolyabban sertéssel foglalkozni. Eleinte hizlalt, majd rövidesen saját koca állománnyal rendelkezett, folyamatosan pályázott, bővített és a hullámvölgyeket is túlélte, bár sokszor egyáltalán nem volt egyszerû. A Bábolna Takarmányipari Kft. termékeivel 2001-től ismerkedett meg és azóta elégedetten használja a BF-20 malac takarmányokat, a Prémium koncentrátum család minden tagját. Így saját gabonáját használva telepi keverőjének segítségével mindig kiváló kész takarmányt állíthat elő egyszerûen. Major Úr nagy örömmel fogadta a Prémium termékek 10%-os árengedmény-akcióját, ill. a megújult, komplex védelmet nyújtó BF-20 Farmer piacra kerülését. Nagy segítség számára a területen mûködő márkaképviselő Koma József, aki rendszeres és pontos szállítóként igazi munkatárs a sertés telep ellátásában. Ma már 90 koca és szaporulata fogyasztja a „Bábolnás” takarmányt és szemlátomást elégedettek, ezzel gazdájuk is egyetért. A vágóhídi minősítés is ezt bizonyítja, hiszen a hízók zöme E és U minősítést ér el.

Arra a kérdésre, hogy a jövőben milyen elképzelései vannak, Major Úr a rá jellemző bizakodással a 2007. és 2013. közötti időszak pályázati lehetőségeit említi, tovább bővíti telepét egy 500 férőhelyes hizlaldával.

Rendkívüli módon érdeklődik a hígtrágya kezelés lehetőségei után és a BIO Gáz előállítás új módszerei szerepelnek tervei között.

Munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!





Bábolna Takarmányipar Kft.

2942 Nagyigmánd, Pf. 16

Tel./fax: 34/557-000, 34/557-015

e-mail: info@btakipar.hu

www.babolnatakarmany.hu
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CUPIDO kan takarmánykeverék

CUPIDO kan takarmánykeverék

A kanok ivarérettségét a termékenyítésre alkalmas spermiumok megjelenése jelzi. Kizárólag csak egészséges, igényeinek megfelelően takarmányozott tenyé...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?