Dél-dunántúl legsikeresebb gépbemutatója Tarcsapusztán

Agro Napló
A K&B Gépudvar Kft. március végi tarcsa-pusztai rendezvénye, melyre közel 300 termelõ látogatott el, ékes bizonyítéka annak, hogy a cég kiemelt hangsúlyt fektet a partnereivel való kapcsolat ápolására.

– Feladatunk a korrekt kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységen túl, ügyfeleink folyamatos tájékoztatása, melyre egyik kiváló alkalom ez a gépbemutatóval egybekötött partnertalálkozó – kezdte megnyitójában Kasó Tamás a cég ügyvezetője.

Fontos szempont, hogy az általuk kínált mezőgazdasági gépeket a gyakorlatban is kipróbálhassák az érdeklődők. Apropója volt a rendezvénynek, hogy a Zetor Napok országos turné harmadik állomásán a termelők megismerhessék a Zetor cég két legújabb innovációját, hiszen a traktorcsalád két típusa, a Proxima Plus és a Forterra jelentős fejlesztéseken (megnövelt teljesítmény, új szinkronizált irányváltó, Tier III-as motorok, megerősített tengelyek, alacsonyabb fogyasztás, gazdagabb alapfelszereltség, zaj és rezonancia csökkenés) ment keresztül a tavalyi évben. A Zetor traktorokon kívül a Vogel Noot munkagépei is jól bizonyítottak a bemutatón.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?