2024. április 29. hétfő Péter

SMS - az energiatakarékos talajmûvelés és a bálaszállítás specialistája

Agro Napló
A Készenlét Zrt. az idei év január 1-jétõl kizárólagos magyarországi importõre a nagy múltú cseh SMS gyár termékeinek, melyek között megtalálhatjuk a kapcsolt mûvelésû, energiatakarékos talajelmunkálókat, altalajlazítókat, tárcsákat és a hengeres bála és szögletes bála felrakodására, szállítására és azok kazalba állítására képes bálaszállítókat.  

A kompaktorok 3–6 méteres munkaszélességgel rendelhetőek, függesztett és félig függesztett kivitelben, melyek mögött a Croskill henger garantálja a talajelmunkálás kiváló minőségét.

A kultivátorok szintén széles szortimentben kerülnek gyártásra, amit a vevő 2,2–6 méter munkaszélesség között, nyírócsapos és rugós előbiztosításos kivitelben, egyedi igények alapján állíthat össze.

A rövid és nehéz tárcsás boronák a fenti gépekhez hasonlóan szintén széles választékban állnak partnereink rendelkezésére. Egyedi igények alapján kérhető 3–7 m munkaszélességgel, elmunkálóval vagy anélkül.

A gyártó nem csak a saját talajelmunkálóihoz, hanem más termékekhez is biztosít elmunkálókat, így pálcás, spirál hengereket, hullámos tárcsát és tarajos hengert.

Külön meg kell említeni a cseh gyártó bálaszállítóit, melyek mára már az egész világon bizonyították szükségességüket. A hengeres bálaszállítók háromféle kivitelben rendelhetőek meg, 8, 10 és 15 bála rakodására és szállítására alkalmasak, kazalba állító funkciójuk egyedülállóvá teszi őket a piacon.

A szögletes bálaszállítók mérettől függően 12, 14 és 18 bála szállítását tudják elvégezni, melyekkel a hengeres bálaszállítókhoz hasonlóan szintén kazalt lehet rakni.

Keressenek meg minket, mert kedvező árainkat, fizetési konstrukcióinkat pályázatírással is társítjuk, mely így jó lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a szükséges munkáit a megfelelő minőségben végezhesse!














Készenlét Zrt. • 8500 Pápa, Mozsár u. 14.

Tel.: 89/510-180 • Fax: 89/510-199 • Mobil: 30/385-7584

www.keszenlet.hu • E-mail: keszenlet@keszenlet.hu 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Trelleborg at Agritechnica 2019

Trelleborg at Agritechnica 2019

Trelleborg Joins Massey Ferguson in the Extraordinary “MF NEXT Concept Tractor” / Trelleborg proudly Announces a Long-term Partnership with Agricolus...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!