2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Sokoldalú Fliegl pótkocsi a biztonságos szállításért

Agro Napló
Három oldalra billentő tandem pótkocsi: praktikus, stabil és könnyen variálható

A három oldalra billentő pótkocsi fejlesztése során a Fliegl előszeretettel alkalmazza a közúti pótkocsik gyártásából átvett tapasztalatokat. Ennek eredménye a billentős pótkocsik méretében, rugalmas működésében látható, és hogy a legkülönfélébb felhasználási igényekhez alkalmazkodik. Tehát a Fliegl három oldalra billentő tandem pótkocsi bizonyul a legsokoldalúbbnak. Egyszerre valósul meg a csekély önsúly és a nagy raktérfogat. 8-tól 24 tonnáig terjedő összsúlyával pedig a mezőgazdasági szállítást szinte teljes szélességében lefedi. Balra, jobbra és hátra történő lerakodással a
Fliegl három oldalra billentő tan-
dem pótkocsi kínálja a legteljesebb variálhatóságot.

Használata különösen egyszerű és kényelmes. Az 55°-os billentési szögnek köszönhetően minden ömlesztett áru maradéktalanul lebillenthető. 4500 mm-es hosszúságtól a plató trapéz alakú, ezáltal a teljes ürítés még egyszerűbb. A három oldalra billentő pótkocsinál a rakodási felület csekély magassága még egy további előnyt jelent fel- és lepakolásnál. Ezenkívül az oldalsó alapoldalfalak nyithatóak, ami ugyancsak megkönnyíti a rakodást.

A plusz felszereltségként választható hidraulikus hátfal automatikusan zárható. A hátfal kb. 90°-ig nyílik fel, ezzel lehetővé teszi a pakolást hátulról.

A Fliegl három oldalra billentő tandem pótkocsi ötvözi a magas stabilitással és a szilárdsággal járó előnyöket. Az eredmény, biztonság minden terepen. A billentős pótkocsik robusztus kivitelezése nemcsak a biztonságot jelenti, hanem garantálja a hosszú élettartamot is.


Fliegl tandem három oldalra billenő pótkocsi

A választható opcióknál és tartozékoknál megtalálható többek közt a kormányzott hátsó tengely, széles gumizás, gömb vonófej, gabonakifolyó, ponyva. Így a Fliegl pótkocsi kiválóan igazodik az egyedi vevői igényekhez.

Mindegy, hogy melyik variációt, méretet és felszereltséget választjuk; a Fliegl három oldalra billentő tandem pótkocsi a legsokoldalúbb a biztonságos szállítás érdekében.


Fliegl TDK pótkocsi gabonaátrakó csigával

További információ: www.fliegl.com

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!