Az Austro Diesel elindította betakarítás-technikai offenzíváját

Agro Napló
Új MF Activa kombájnok: a beszálló új modell most rendkívül kedvezményesen Az új kombájnmodellekkel és egyedülálló ajánlatokkal az Austro Diesel egy példa nélkül álló piaci offenzívát kezdett meg a betakarítás-technikai szegmensben. A „Massey Ferguson Harvest Academy“-n Schwechat-ban az Austro Diesel Partner nemrég egy agresszív piacbõvítésbe kezdett Közép- és Kelet-Európában. „Mi ettõl egy rendkívül nagy forgalomnövekedést várunk el“, hangsúlyozza Ing. Johann Gram, az Austro Diesel ügyvezetõje. A cél az, hogy az eladásokat a jelenlegi 80-ról 200 darabra növeljük 2010 évben. 2008 december 15. és 2009 március 17. között az érdeklõdõ vevõk maguk is képet alkothatnak maguknak és meggyõzõdhetnek Schwechatban az erõs MF betakarítás-technikai programról. A látnivalók egyike az új 176 LE-s MF Activa 7240 kombájn. A beszálló új modell most már € 109 200 nettó ártól elérhetõ.





A nemrég Schwechatban szervezett „Massey Ferguson Harvest Academy“-vel az Austro Diesel ügyvezetője Ing. Johann Gram megadta a startlövést a betakarítás-technikai szegmensben egy egyedülálló eladási offenziához. A stratégia különösen azokat a kelet-európai országokat célozza meg, amelyekben Ing. Johann Gram egy megnövekedett kereslettel számol: „Az MF betakarítás-technikai program olyan erős, mint még soha korábban! Vonzó árakkal kombinálva mi speciálisan ezekben a feltörekvő országokban lehetünk sikeresek.“ Az eladási cél 200 kombájn 2010 évben.



A beszálló új modell



A két új MF Activa kombájn éppen jókor jelenik meg. Az Activa 7247 S (275 LE) és MF Activa 7240 (176 LE) gépekkel a szériát mindkét irányban bővítették. Míg az Activa 7247 S az Activa és Beta közötti ûrt tölti ki, az Activa 7240 ideális beszálló modellként mutatkozik a gazdálkodók és bérvállalkozók számára. „Cégszerû, megbízható és kedvező árú“, jellemzi Ing. Johann Gram az új modellt, amely különösen alkalmas kis parcellákhoz és keskeny utakhoz. Az egyenes vonalú, nem komplikált konstrukció által a gép ára kedvező és minden gazdálkodó számára érdekes lehet. A 176 LE-s hathengeres motorral és öt szalmarázó ládával felszerelt robosztus gép a legmagasabb fokú kezelési kényelmet a lehető legegyszerûbben kínálja a hosszú élettartam mellett. Minden fő cséplőelemet mechanikusan lehet bekapcsolni és beállítani; a cséplődob ezen túlmenően a vezetőfülkéből vezérelhető. A cséplési folyamatot egy bevált dob- és kosárelrendezés végzi, ahonnan a szalmatömeg végleges leválasztásra, az öt szalmarázó ládára kerül. 5200 liter fér a magtartályba, amit egy kibillenthető tornyos csiga által lehet kiüríteni. A vezetőfülkében a kényelemről egy klíma berendezés gondoskodik, ami a széria felszereltség része. „Az érdeklődő vevők az MF Activa 7240-et nálunk Schwechatban tüzetesen testközelből is megvizsgálhatják”, így hívva meg Ing. Johann Gram a jövendő ügyfeleket. 2008 december 15-től 2009 március 17-ig az Austro Diesel a helyszínen mutatja be erős MF betakarítás technikai programját.





Massey Ferguson Activa kombájn



Az Activa széria 7 modellből áll. Az Activa sorozat felső végén a legnagyobb, az MF 7247 Activa S a mûszaki érettséget kombinálja a legnagyobb rugalmassággal és munkateljesítménnyel, alacsony üzemi költségek mellett. Felszereltségével az Activa és Beta szériák előnyeit egyesíti: 

• „Common-Rail“ Sisu 275 LE-s és hengerenként 24 szepeles dízelmotor,

• hidrosztatikus, négy sebességfokozatú hajtómû a maximális betakarítási rugalmassághoz,

• egyedülálló „PowerFeed“-továbbító dob az egyenletes terményáramláshoz,

• nagy lendítő nyomatékú verődob pótsúly lécekkel,

• a dobkosár egyedülálló elektromos beállításának lehetősége úgy elől és hátul,

• „Multi Crop Separator Plus (MCS+)“-leválasztó a cséplés hatékonyságának növelésére,

• hat szalmarázó láda zárt aljzattal a nagy leválasztási teljesítmény eléréséhez,

• ürítő csiga forgó toronnyal, 4,20 m magas és ürítési teljesítménye 85 l/perc.





Top modell – rotoros MF Fortia kombájn



A Fortia széria top modelljei teszik teljessé a Massey Ferguson kombájn kínálatát a legmagasabb teljesítményosztályban. Ezek a kombájnok a legkimagaslóbb teljesítményadatokat nyújtják a vállalkozás történetében. Az új Fortia modellek a jól bevált komponenseket ötvözik a piacvezető cséplési teljesítmény és nagy motorteljesítmény új és innovativ jellemzőivel, összességében gazdaságos és hatékony konstrukciójuk által.





Massey Ferguson – a világszerte vezető traktorgyártó



A Massey Ferguson az AGCO Corporation vállalata. Az egész világon a mezőgazdasági eszközök területén a legerősebb önálló márka egy több, mint 150 éves múltra és tradicióra tekinthet vissza, ami igazolja vezető helyét a globális mezőgép piacon. A Massey Ferguson nagy mértékû nemzetközi tapasztalattal rendelkezik és termékeit több, mint 170 országban értékesíti egy több, mint 3500 kereskedőt magában foglaló hálózat segítségével.





További információk:

Lőwi Vilmos

Austro Diesel GmbH

Tarbuk Business Park 4, 2320 Schwechat

Telefon: 30/530-5565

E-mail: lowib@t-online.hu

www.austrodiesel.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!