AGROORG- a legmezõgazdaságibb szoftver

Agro Napló
Az Agroorganizáció Kft. 1990. évi alapításától (elõdszervezete 1981-tõl) szolgálja ki folyamatosan növekvõ partneri körét AGROORG védjegyû szoftvertermékeivel. Az elmúlt 28 év munkája a mezõgazdasági számítástechnika területén megbízható garanciát biztosít a meglévõ és eljövendõ partnereknek egyaránt. Az AGROORG ügyviteli és termelésirányítási szoftverkínálata, számítógép- és szerviz szolgáltatása, üzletpolitikája az AGRO+MASHEXPO mellett megrendezett Magyar Kert kiállításon (Hungexpo, D pavilon 301. stand 2009. január 28–31.) is megismerhetõ.

Az Agroorg programkínálatát ügyiteli- (Pénzügy-főkönyv, Készletgazdálkodás, Tárgyi eszköz, Bérelszámolás, Tb) és ezekhez illeszkedő speciális termelést és integrációt támogató programok (Földbérlet-földhasználat, Mezőgazdasági szolgáltatás, Szárítási-tárolási szolgáltatás, Növénytermesztés-Táblatörzskönyv-Gazdálkodási napló, Takarmánykeverő-receptúra, Integrációs kamatszámítás) alkotják.

 

A szoftverek egyenként bevezethetők, de bármikor igény szerint újabbakkal bővíthetők, kiegészíthetők, együttes felhasználással integrált rendszerré bővíthetők. Az integrált rendszernek éppen az a lényege, hogy az egyes részek előre megtervezetten kapcsolódnak egymáshoz. Biztosítja azt, hogy egy-egy adatot csak egyszer kelljen bevinni a rendszerbe, és azt minden program a közös adatbázisból felhasználhassa. Vonatkozik ez az integrálási lehetőség azokra a programokra is – az Agroorg esetében a térinformatikára és a jármûkövetésre – amelyeket külső fejlesztők egyeztetett módon kapcsolnak a rendszerhez, onnan adatokat vesznek át, vagy oda átadnak.

Az Agroorg szoftverek felhasználóinak kiszolgálása tartalmazza a vevő telephelyén a program átadását és betanítását (programonként 3–5, integrált rendszer esetében 20–25 napot), a tanácsadást, a jogszabálykövetést, a folyamatos fejlesztést és verziócseréket, az élettartamra szóló garanciát és naprakészséget. Ennek érdekében partnereinket honlapunkon keresztül (www.agroorg.hu ) automatikusan értesítjük az általuk használt szoftverek minden módosításáról, biztosítjuk a letöltési lehetőséget is. A helyszíni kiszolgálást egészíti ki az azonnali segítséget biztosító internet alapú ún. távoli asztal kapcsolat kiépítése és felhasználása.

Szoftvereink a ma beszerezhető egyedi, vagy hálózatba kötött (Windows, Novell, Linux) számítógépeken mûködtethetők. A számítógépháttér kialakítására felmérés alapján javaslatot teszünk.

Partnereink mûszaki biztonságát számítógép ellátással, hálózat (akár rádiós is) kiépítésével, karbantartási szerződés keretében átalánydíjas országos szervizzel szolgáljuk.

Partnereink helyszíni kiszolgálását (szoftver és hardver) kiszállási és napidíj mentesen végezzük.

Ugyancsak díjmentesen tartunk helyszíni szoftverbemutatókat az érdeklődő partnerek részére.

Az Agroorg vállalja a nyilvánosságot. Üzletpolitikánk partnereink és az érdeklődők számára egyaránt átlátható és nyitott.

Ennek érdekében évente több alkalommal jelenünk meg és mutatjuk be termékeinket a legnagyobb mezőgazdasági kiállításokon és rendezvényeken. Évente két-három alkalommal saját szoftver bemutatót szervezünk.

Honlapunkon tevékenységünk, termékeink megismerhetők, azok ára mindenki számára nyilvános. Azok a partnereink, akiket szerződés keretében lehetőségünk van kiszolgálni, hosszú évekre előre ismerik a tervezhető költségeiket.

Az AGROORG legközelebb az AG-RO+MASHEXPO-val együtt rendezett Magyar Kert Kiállításon (Hungexpo vá-sárterület D pavilon 301. standján 2009. január 28–31. között) várja az érdeklődőket.

 


Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?