2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A Pascal Kft-nek még sok terve van

Agro Napló
A Pascal Kft. még nem tartozik ugyan a multi cégek közé, de vannak terveik a jövõt tekintve. Ezek alapján a menedzsment által kijelölt úton haladnak elõre. A vállalkozás néhány éve alakult, ám azóta napról-napra fejlõdik. Mindez – a cégvezetés szerint – a kitartó munkának és az abba vetett hitnek köszönhetõ.  






 

  

A 10 fős csapatban évek óta nem történt változás – ami fontos számukra – mert egy jó összeszokott társaság a munkában is ütőképesebb. A vállalkozás irodájába betérő ügyfeleket a segítőkész munkatársak készségesen, nagy szakértelemmel világosítják fel a termékekről. A telephelyen a szakemberek ezeknek az igényeknek az alapján készítik el a hozzájuk érkező megrendeléseket. Jelenleg már 4 profiltípussal tudják kiszolgálni ügyfeleiket (K10 trapézlemez, hullámlemez, K20 trapézlemez, cseréplemez), ezek közül a cserépmintásra igen nagy a kereslet nem csak hazánkban, de külföldön is. A kialakított és jól mûködő nemzetközi kapcsolok révén számos európai országban (Németország, Belgium, Hollandia, Franciaország, Románia, Szlovákia, Szerbia, Bosznia, Lengyelország) van a Pascal Kft-nek üzleti érdekeltsége. Ezért gyakran dolgozik a vállalkozás exportra is. A megfelelő alapanyagot mindehhez importból szerzik be. Főként a külföldi kapcsolatoknak köszönhető, hogy folyamatosan érkeznek a megrendelések. Így a gazdasági válságot is nagyobb megrázkódtatások nélkül vészelhetik át a cégvezetés szerint, leépítés nélkül.



Nemrégiben tovább bővítették kínálatukat a szendvicspanel forgalmazással, amelyet a görög ISOBAU cégtől szállítanak a helyszínre. Erre szintén nagy a kereslet hazánkban. A vállalkozás célja, hogy mindenki számára sikeres üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki bel- és külföldön egyaránt.



A Pascal Kft. tervei között szerepel, hogy szeretnének a multikkal egy sorba kerülni. Számukra akkor is ugyanolyan fontos lesz egy istálló, gépmûhely, terménytároló, vagy akár egy kiskapu rendelésfelvétele, mint ma. Náluk becsülete van a munkának, és ezt tartják a növekedés alapjának. A cégvezetés szerint ugyanis csak így válhatnak multi méretûvé.

A társaság várja régi és leendő partnereit a vésztői irodájában.





Látogassa meg a XVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, Hódmezővásárhelyen április 24 és április 26-a között a kiállítói standunkat 3-as csarnokban!

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!